Muscletech Nitro-Tech Hardcore 8.4lbs |
Post Reply |
Author | ||||
Marko818
Cita FAQ Joined: 07 Veljaca 2010 Status: Offline Points: 21 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 16 Lipanj 2010 at 16:28 |
|||
pozz svima mene zanima ovaj protein Muscletech Nitro-Tech Hardcore 8.4lbs..htio bi ga narucit preko interneta od jednih prodavaonica proteina u HR.al neznam ni jednu stranicu ako mi moze rec neku stranicu gdje to mogu narucit..i ako neko moze ga malo opisat i ja ima 60 kg dal mogu dobit s njim oko 2kg u 2 mj. ako se dobro uz to hranim i idem u teretanu..
|
||||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
2 kile da, ali 2 kg misica ne
|
||||
mrtav hladan
|
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ako se dobro hraniš i ideš u teretanu, možeš i bez njega @opasni - zašto ne? |
||||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa ako je neki prosjek da u godinu dana uz dobru prehranu mozes dobiti 5 kg misica ako si natural, onda tesko da ce u 2mj dobiti 2 kg misica, zato sam to i naglasio!
a 2kg na vagi to moze, sa ili bez ovog hardcore proizvoda, koji je bacanje para |
||||
mrtav hladan
|
||||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ako je tocan taj prosjek, u pravi si... nisam znao ali ulicnim žargonom, u 2 mjeseca se može dobiti 2kg "mase" a da bude sasvim kvalitetno priljepljeno.. |
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
2 kile mase i 2 kile mišica nije nisto
|
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
|||
skuzio sam ja tebe na prvu sto si ti mislio |
||||
mrtav hladan
|
||||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
|||
aj kad je vec tema ovaj proizvod samo da copy/paste sa jednog drugog foruma, od jednog jako cijenjenog forumasa:
MUSCEL TECH Sa svim tim mega giga uber kul astro proizvoda od kojih raste treca noga i dodaju bar š00 kila na bench vrijedi par puckih izreka. Prva je : previse para, premalo muzike. Druga je: tresla se brda, rodio se mis. Na primjer:
Edited by opasni |
||||
mrtav hladan
|
||||
Marko818
Post Options
Thanks(0)
|
|||
da razumijem al zast muscetech pise na kutija da se moze dobit 3 kg u š4..zast lazu i zast je onda taj proizvod tako skup...pa rade cu kupit nes jeftinije i koristit duze..
|
||||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Sigurno nece na kutiji napisat ovaj proizvod je šit i od njega cete dobit isti k.. kao i sa weyom i hrpom dekstroze. |
||||
Rijeąeno na PM.
|
||||
opasni
Post Options
Thanks(0)
|
|||
vjerovatno zbog creatina sto sadrzi... bolji i kvalitetniji PWM slozis sam, a i jeftiniji |
||||
mrtav hladan
|
||||
Marko818
Post Options
Thanks(0)
|
|||
hvala i htio sam jos pitat nesto...znaci na jednom od proizvoda vidio sam da pise da su 2 mjerice 334g.a gore pise da se uzima 3 puta po dvije mjerice...pa ne kuzim kako,pa kolko ja toga onda popijem i kad..radi se o ovom proizvodu SERIOUS MASS 5.455g
http://www.flexshop.com.hr/optimum-nutrition-serious-mass-54 55g-p-368.html evo link pa vidite i kolko bi dugo trajala ova kutija s proteinima ja mislim mjesec dana.. |
||||
BorG
Viden/a u gymu Joined: 04 Lipanj 2008 Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja mislim da je bolje iskombinirat sebi neke supl, nego kupovat ove combo proizvode... nekako se uvijek bojim da tu ima i smeca... a u glavnom i ima
|
||||
Train Smart. Eat Right. Sleep 10 Hours a Day.
|
||||
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
oni malo fantaziraju s tim reklamama ali ako si pocetnik naravno da možeš dobit 2kg mišica u 2mj. uz dobar trening i prehranu |
||||
Marko818
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ok hvala i di vi kupujete proteine..mene zanima da ih narucim preko interneta evo mislim si ovaj narutit i da ga imaju u toj trgovini mass gainer 5000...neznam nisam bas nasao na internetu gdje kupit pa ako zante koju stranicu???
|
||||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |