muskarci, fitness, dlake... |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | ||
ambiciozna
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2012 Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne znam za vas, al meni su muškarci dlakavi u gacama nešto preružno,i prenezgodno
Ledja isto grozno. Bradica na par mm samo da bode |
||
Crazy06
Cita FAQ Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
DA, DA, DA |
||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
tnx na savjetu, ma mene prakticki samo zanima za prsa, pazuh pokratim masinicom, a sa ostatkom nemam nekih problema iako sam crn. a i prsa su ovak ok ali kad naraste malo onda je malo grublje pa to smeta i meni i djevojkama. tako da ako cu probat imam tu egipatsku na umu, a i pitat cu cure u salonu kaj sportasi najcesce i tak. imate mozda za preporucit neki salon di je onak ok doci ko sportas i slicno? |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja ispod pazuha liti jednom u 15 dana obavezno,zimi 3-4 puta kroz cilu zimu,prsa mi se neda jer neman tu puno dlaka,na ledjima neman nista,na nogama iman dlaka prilicno,ali to ne skidan,jaja i njega doli sredin jednom u misec ili 2 miseca,prije mi je to bilo pederski al eto sad vise nije,sad mi je to cool,bas nisan dugo,moga bi ovih dana
|
||
Kiir
Viden/a u gymu Joined: 15 Ožujak 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 150 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Yebate, sve sami glatkokosci ovdje
Evo da ja malo drugu stranu zastupim /flex
Prsa i ramena dlakava i to ne diram pa da me Halle Berry moli da skinem. To sam ja, meni ne smeta i zaboli me.
Svatko ima svoj ukus, u to ne ulazim, ali ako ti smeta ne gledaj Na ledjima isto imam, ok, definitivno ne ko na prsima jer bih bio smijesan al dovoljno da i mene ne pase.
To obicno voskom par puta preko "ljetne sezone". Pazuh masinicom na 1mm zbog higijene i dolje se skracuje redovno, naravno. (Ehh, too much information )
Btw. puno njih je govorili "NIKAD sa dlakavim!" pa su na kraju upravo suprotno. Ukljucujuci i moju curu
Al dobro, dosta tih izjava je izaslo iz mladih zenskih osoba koje znaju traziti muskog ko da trazis auto
|
||
"Emancipate yourself from mental slavery, none but ourselves can free our mind"
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto ti jedne Što me, uz sve ostalo uvjerilo da ti život donese suprotno od onog što želiš, bit ce zato da skužiš da i to nije tako strašno i da nauciš to poštovat U biti, više je stvar fokusa al ajde :))) Ma meni je to opcenito sad sve smiješno... i totalno svejedno....kome smeta neka se brije, kome ne neka pusti, ko šta voli neka bira za sebe i to je to :) Mada mi je malo blesavo kad se ne znam, netko svidi curi i sve super dok ona ne vidi recimo te dlake na ledjima..ono, sve pada u vodu...ne samo za to, nego za opcenito neke sitnice preko kojih ne prelazimo pa nekad ni nedamo priliku....ili je to samo znak da ni nismo dovoljno zagrijani na pocetku, ne znam...uglavnom, meni je to bila zadnja stvar na umu kad sam skužila....a bila sam baš zagrižena protiv |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ok kome se ne svida nek obrije kaj oce, ima ljudi kaj sve depiliraju, ima kaj sve pustaju, a i zena sta vole jedno i drugo. naravno da to nije sad krucijalno :) ali ipak igra neku ulogu, fizicke privlacnosti, neki vole plavuse vise, neki crnke, nisu zato ove druge ruzne samo jedne vise preferiraju, tako i ovo. ja sam poceo kratiti pazuh zbog sporta prvo jer manje smrdis kad se oznojis, pa nastavio, a prsa isto kratit kad sam ih malo sjacao. ali noge i ruke nemam namjeru dirat. svakome kak mu pase. bitno je da si u formi :)
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma istina, kužim šta hoceš rec :) ali ja govorim o tome da se te preferencije preko noci promijene kad klikne nešto drugo
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ok vjerujem da zanemaris nesto, ali ne mogu biti sa curom koja ne brije ispod pazuha ili joj smrdi iz usta. jednostavno tolko zgodna nece biti haha, a nece ni doci do toga da ju bolje upoznam. :P
|
||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kod mene nije uopce stvar da se "preferencije promijene" nego da mogu tolerirat ili zanemarit zbog nekih kvaliteta koje su bitnije od tog što ne preferiram, ali i dalje ne preferiram
|
||
mr-triple-double
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zika živi život |
||
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Svi ti koji su "glatki" sumnjivi su mi.Kad sam obrijao saskvacha odštopavao sam cijevi.
|
||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahahahahaha, jao kako si me nasmijala! groooooooznoooooo - još u kuhinji gdje se jede..... necu dalje.....
|
||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahahahahaha. kako si nam to detaljno ireferirao! al sve podržavam
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja san uvik detaljan,sta ces..ma triba drzat do sebe sta sad,neke dlake triba tu i tamo uklonit
|
||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|
apsolutno! a i mislim si... ok, ukusi su razliciti (postoje cak muškarci koji vole dlakave žene i neke busene, ooook...), istina. ali vecina ipak ocekuje od cure da uklanja sve dlake jer je ona nježniji spol, di ceš neke dlake spazit na njoj pa to je nespojivo. al onda se išcudjavaju kad se od njih zatraži da se malo srede po tom pitanju... ma nemoj. osobno mi se dlake gade i na sebi i na frajeru (slaba dlakavost nogu i ruku mi ok) i sve osim obrva i trepavica uklanjam.
e da, potpisujem Zikinu izjavu za uživanje u takvim frajerima! samo kaj moram sebe izdefinirat još do kraja, hehe.
|
||
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |