muskarci, fitness, dlake... |
Post Reply | Page <12345> |
Author | |
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma ja neman nista protiv da zena doli malo ostavi dlaka,al da ureduje redovite,a ostalo normalno mora se uklanjat,aj ako na rukama ima koju malu m+dlaku nesmeta toliko,bolje da i nemice to jer ce rast vece i gusce,sve ostalo obavezno
|
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nema te sile da si cupam dlake s natkoljenica i ruku Sreca pa sam "zlatokosa" i skoro se ni ne vide
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
ozbiljno? ma ja nisam vec pred kraj osnovne mogla smislit te male dlacice na nadkoljenicama i rukama. jesam smedjokosa, ali nisu bile tak jako izražajne. no ipak, pocela sve uklanjat, bilo vosak, bilo britvica, ovisi kak stignem.
e da, i tamnije cure uklanjaju i brcice. hehehe neke ne pa mi se smuci kad ih vidim. kaj ceš, hard life hahahahaha
|
|
Sun Chi
Viden/a u gymu Joined: 24 Travanj 2012 Status: Offline Points: 333 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ne bi ih skidala ni luda, na nogama imam prozirno paperje, kladim se da bi ih vosak samo pokidao
|
|
You don't drown by falling in the water. You drown by staying there.
|
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
eh pa super, ti si ipak zlatokosa
|
|
OSka
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 124 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ja uopce nemam ništa protiv dlakavih muškarca a niti protiv ne dlakavih.
Bitno da je prirodno. Ako ima dlaka ok a ako nema opet ok! Tu sam pouku izvuka iz jedne moje traume jer sam imala decka koji se cijeli brijao pa sam imala osjecaj da sam u okršaju s podivljalom Nivetinom cetkom. Sretni su bili dani kada sam ga uspjela uhvatiti svježe izbrijanog. |
|
ambiciozna
Viden/a u gymu Joined: 06 Travanj 2012 Status: Offline Points: 153 |
Post Options
Thanks(0)
|
hahahahaha ma daj ja imam traume od dlakavih...ma strašno :) Baš ovaj zadnji decko. Al nikad ne bi rekla da ga vidiš negdje, maneken, fin, dobro obucen...a kad ono...šumetina |
|
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
haha da, opcija izbrijavanja cijelog tijela u situaciji kad je dlakavost intezivnija definitvno nije dobra |
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
hahahahaahahahaha, jaaaao! fuj fuuuuj dlake
ma treba to trajno uklonit i bok.
|
|
luna-scarlet
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 126 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uh ne volim dlake nikako, ni na sebi ni na decku. Doduse, imam tu srecu da kako inace obozavam plavokose/plavooke decke najcesce ni nemaju dlaka, po defaultu
Ne zelim izbrijane noge, ali sve drugo mi smeta... Dobro, doduse, ja i jesam razmazena po tim nekim stvarima No, da ne budem licemjerna - i sebi skidam doslovno sve osim kose, trepavica i obrva, pogotovo jer sam inace tamna |
|
Tvrdoglava na putu do vitkosti
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
imam nešto malo dlaka po prsima i trbuhu, jako sitno na stražnjoj strani ramena, NEMA ŠANSE da to idem skidat, o rukama i nogama necu ni pocinjat jer se tu mora imat ono što se ima, eventualno brijanje pod pazuhom iz higijenskih razloga, drugo ema nitko razloga skidat, ak si dlakav dlakav si, bitno da se ispod napipaju plocice ili bacva :D
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
nemozes tvrdit da nema niko razloga skidat kad ih ima koji itekako imaju razloga ;) ja da iman po prsima dlaka puno ko neki i ja bi skida,srica pa iman malo
|
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
onda sam valjda to samo ja XD
|
|
OSka
Viden/a u gymu Joined: 07 Sijecanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 124 |
Post Options
Thanks(0)
|
Predigra nam je bila mazanje kremom protiv urastanja dlacica. |
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
i ja isto!!! hehehehhe al u zadnje vrijeme poceli me jako jako zanimat skroooz tamni decki. s lijepim, velikim muževnim nosevima, krupnim pravilnim zubima i divnim smedjim okicama... (kao) s naslovnice
|
|
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
ccccccc... a cure isto nemaju razloga skidat, jel. kaj, kakva je, takva je
dlake su reliktna obilježja tijela kad su imale funkciju zaštitu gole kože covjeka isto kao i pomicne uške - koje netko i danas može malo micati. funkcija bila zaštita od muha, mislim. ak se dobro sjecam. ucili iz biologije
|
|
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |