muskarci, fitness, dlake... |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | ||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ljudi moji, djecaci su djecaci a zna se kako muškarac izgleda
Edited by Iluvatar - 31 Svibanj 2012 at 09:09 |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
Crazy06
Cita FAQ Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ja bi ga osisala i bradu mu obrijala... ostalo mozeeeeee |
||||
Slavonka23
Pali po spravama Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
volim decke sa dugom kosom i bradom e,sad...nekome bolje stoji bez kose i bez brade, nekome razne kombinacije...ali opcenito, brada mi se svidja
a ovaj na fotki izgleda sasvim ok i s tim dlacicama...
|
||||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
+1 Ja sam proklela jbni Protect kad mi se decko morao ošišat da bi mogao radit....ograniceni umovi svi.... Možeš izgledat ko drek ali dugu kosu ne smiješ imat. Ali bradu držimo pa nek se nose |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
i ja isto! potpisujem
pa moram priznat da ove dlake nisu tak strašne, ali izmedju njega i glatkog frajera, izabrala bih glatkog
|
||||
Crazy06
Post Options
Thanks(0)
|
|||
i ja !!! mada su ovakve dlake na ovakvom frajeru vise nego podnosljive! |
||||
mr-triple-double
Viden/a u gymu Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
drugim rijecima ako je zgodan, bogat i poznat, ma koje dlake |
||||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|||
cuj, kad je suša, snižavam kriterije, al onak, samo malcice i najcešce ni to ne pomogne. bar tu di ja živim
hahah
a jesi ti bila isto u razgovoru žestoko protiv dlaka?
|
||||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|||
evo nešto za ljude koji imaju strah/predrasude da je uklanjanje dlaka pederasto.
ovo su gay decki, zvani "bears" koji ponosno nose svoje pivske trbušcice i dlakurde.
|
||||
Crazy06
Post Options
Thanks(0)
|
|||
kad je dobar frajer, nesmeta iako je malo dlakav ! ali ako mogu da biram ja bi BEZ! samo noge i ruke nedirati! kad su izdepilirane noge i ruke, to mi nije muski sve ostalo moze (mora) depilirat posle ove moje price, zaljubit cu se slijedeci put sigurno u nekog dlakavog... tako to obicno ide |
||||
alpinist
Viden/a u gymu Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
||||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
zar stvarno opet price što je to "pravo muško"?...noone in the right mind cares about that
Ali, ako je ovo David Duchowny-ako se ne varam-a on je hodajuci swag, koristim priliku da napomenem da samo njemu ovo može proc ako se varam da je to on, recenica mi pada u vodu. |
||||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
koji david duchowny,jel ti ovaj lici na muldera,ni malo..by the way meni je duchowny pre komican,lik je san svakog muskarca da bude ka on... on u kalifornikaciji niti netriba glumit on je onakav prirodno
Edited by zmaj - 01 Lipanj 2012 at 23:58 |
||||
- Darac -
Viden/a u gymu Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Kako ne znate prepoznati Hugh Jackmana a.k.a. Wolverine
|
||||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
my bad priznajem tim više što su mi ti filmovi bili relativno zabavni za popular stuff...Duchovny ima identicnu fotku pa je um zamislio automatski da je to on i što je najjace, mislim da nije imao dlake ustvari
|
||||
LolitaInChains
Post Options
Thanks(0)
|
|||
da, svatko tko pokrene raspravu "što je pravo muško ili pravo žensko" automatski pada u mojim ocima. bitno je kako se taj muškarac sam osjeca pa tako i ponaša i izražava to, a ne da udvolji nekoj grupi ljudi, koja brojcano možda i nadjacava ostale, i njenim okvirima pravila i ocekivanjima. *roll eyes*
to si recite plivacima i drugim sportašima - da nisu "pravi" muškarci. bahaha
|
||||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |