muskarci, fitness, dlake... |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Author | ||||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Ljudi moji, djecaci su djecaci a zna se kako muškarac izgleda
Edited by Iluvatar - 31 Svibanj 2012 at 09:09 |
||||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||||
![]() |
||||
Crazy06 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
|||
ja bi ga osisala i bradu mu obrijala... ostalo mozeeeeee ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Slavonka23 ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 24 Veljaca 2012 Location: osijek Status: Offline Points: 1978 |
|||
volim decke sa dugom kosom i bradom
![]() ![]() a ovaj na fotki izgleda sasvim ok i s tim dlacicama...
![]() |
||||
"Prihvati onog tko te voli, pomozi onome kome to treba, oprosti onome tko te povrijedio i zboravi onog tko te napustio.."
|
||||
![]() |
||||
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
|||
+1 Ja sam proklela jbni Protect kad mi se decko morao ošišat da bi mogao radit....ograniceni umovi svi.... ![]() Ali bradu držimo pa nek se nose ![]() |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
![]() |
||||
LolitaInChains ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
|||
i ja isto! potpisujem
pa moram priznat da ove dlake nisu tak strašne, ali izmedju njega i glatkog frajera, izabrala bih glatkog
![]() |
||||
![]() |
||||
Crazy06 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 23 Travanj 2012 Status: Offline Points: 69 |
|||
i ja !!! mada su ovakve dlake na ovakvom frajeru vise nego podnosljive! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
mr-triple-double ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 09 Svibanj 2012 Location: zg Status: Offline Points: 462 |
|||
drugim rijecima ako je zgodan, bogat i poznat, ma koje dlake ![]() |
||||
![]() |
||||
LolitaInChains ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
|||
cuj, kad je suša, snižavam kriterije, al onak, samo malcice i najcešce ni to ne pomogne. bar tu di ja živim
![]() hahah
![]() a jesi ti bila isto u razgovoru žestoko protiv dlaka?
|
||||
![]() |
||||
|||
evo nešto za ljude koji imaju strah/predrasude da je uklanjanje dlaka pederasto.
ovo su gay decki, zvani "bears" koji ponosno nose svoje pivske trbušcice i dlakurde.
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
kad je dobar frajer, nesmeta iako je malo dlakav ! ali ako mogu da biram ja bi BEZ! samo noge i ruke nedirati! kad su izdepilirane noge i ruke, to mi nije muski ![]() sve ostalo moze (mora ![]() ![]() posle ove moje price, zaljubit cu se slijedeci put sigurno u nekog dlakavog... tako to obicno ide ![]() |
||||
![]() |
||||
alpinist ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Kolovoz 2011 Location: Croatia Status: Offline Points: 344 |
|||
|
||||
Adapt what is useful, reject what is useless, and add what is specifically your own...
http://www.spk-strik.hr |
||||
![]() |
||||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
|||
![]() Ali, ako je ovo David Duchowny-ako se ne varam-a on je hodajuci swag, koristim priliku da napomenem da samo njemu ovo može proc ![]() |
||||
![]() |
||||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|||
koji david duchowny,jel ti ovaj lici na muldera,ni malo..by the way meni je duchowny pre komican,lik je san svakog muskarca da bude ka on... on u kalifornikaciji niti netriba glumit on je onakav prirodno
Edited by zmaj - 01 Lipanj 2012 at 23:58 |
||||
![]() |
||||
- Darac - ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 376 |
|||
Kako ne znate prepoznati Hugh Jackmana a.k.a. Wolverine
![]() |
||||
![]() |
||||
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
|||
my bad priznajem
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
da, svatko tko pokrene raspravu "što je pravo muško ili pravo žensko" automatski pada u mojim ocima. bitno je kako se taj muškarac sam osjeca pa tako i ponaša i izražava to, a ne da udvolji nekoj grupi ljudi, koja brojcano možda i nadjacava ostale, i njenim okvirima pravila i ocekivanjima. *roll eyes*
to si recite plivacima i drugim sportašima - da nisu "pravi" muškarci. bahaha
|
||||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |