musli |
Post Reply | Page <12 |
Author | |||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
U tom slucaju se ispricavam, nisam ja ni mislila nastaviti filozofsku raspravu (I ne moras biti tako strog odmah ) Edited by Signorina |
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Objašnjavanje=banaliziranje, filozofiranje? Sada opet netko generalizira moj nacin rasprave. Ako neke stvari ostaju nedorecene gubi se poanta. Ako nedostaje argumenata gubi se smisao rasprave. Možemo mi i poput djece: "moje je bolje!", "ne, moje je bolje!" itd. |
|||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da, ali ti ne kuzis da svaki put dizes tenzije kad ides banalizirati oko jednostavnih stvari. Zasto se uvijek ljudi osjecaju neugodno i misle da tu netko nekoga vrijeđa kad ti dajes svoje konkretne odgovore. Smiri malo svoje osjecaje pri pisanju i sve 5. Necemo vise o tome, idemo previse u offtopic. |
|||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ovo je tvoja interpretacija mojih odgovora. Ocito ti nešto smeta i pokazuješ kako ne poštuješ tuđi nacin razmišljanja. Bio bih vrlo zahvalan kada bi ti tocno napisao gdje ja to banaliziram kako kažeš. Ovako ostaje na subjektivnoj procjeni. Još jedna stvar - stvari uvijek treba raspraviti i rašcistiti do kraja, a ako to cinim tebi i ostalima ocito smeta jer možda više preferirate šture i površne odgovore.
Jesi ti jedan od onih koji su se žalili moderatorima kako ih hammerstrength uvijek naživcira kad ima što za reci i daje konkretne, objektivne i provjerene informacije? Ponavljam, nisam ja kriv što netko ne zna pa mu je krivo kad spozna da drugi ima pravo. Bio bih najsretniji kada bih imao s kime kvalitetno raspravljati. Ovako sve ostaje na povlacenju i kritizirianju takmaca.
Koji osjecaji? Moj jedini nacin rasprave vezan je za cinjenice i ako to netko drukcije protumaci nije moj problem. Uvijek naglašavam kako treba raspravljati bez ukljucivanja emocija i vlastitih interpretacija! Zakljucno: što se tice mog stila rasprave - možda je oštar i kritican, ali tako stvari funkcioniraju, i po tome se razlikujemo. Za pomoc uvijek spreman, onome koji zna primiti pomoc. |
|||
|
|||
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
O tome se i radi - ponekad si i preostar. |
|||
hercegovka-23
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2008 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
da se vratimo na temu. kad sidem s dijete - sto za dorucak? tanjur muslija ili zobenih (sta vec nadem u prodavnici jer sam to rijetko kad jela) za dorucak s mlijekom? je li to dovoljno do rucka? cini mi se da od njih jos vise ogladnim i potjera me na wc...
|
|||
..moje su oči samo moje i nitko ne zna ąto ja kroz njih vidim...
|
|||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
||
U temi ima obrazloženo što jesti.
Samo po sebi nije dovoljno, nedostaju proteini. One biljne iz zobenih možeš lagano izbaciti iz racunice P, te su upitni i oni iz mlijeka zbog pitanja njihove iskoristivosti.
Intolerancija na laktozu? |
|||
|
|||
hercegovka-23
Viden/a u gymu Joined: 29 Lipanj 2008 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 106 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Intolerancija na laktozu?
moze biti... probat cu kad sidem sa dijete, pa cemo vidjeti... |
|||
..moje su oči samo moje i nitko ne zna ąto ja kroz njih vidim...
|
|||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |