MVP nutritiššš;n - Pro whey 3G i ostalo.. |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 25 Listopad 2010 at 00:32 |
|
Do sada nisam koristio apsolutno ništa od MVP nutritiona pa me zanimaju vaši dojmovi te iskustva na ovog proizvođaca?
Valjali li i da li vam njihove cijene odgovaraju? Njihov MVP Pro Whey 3G od 908g košta - 205kn Cijena je nešto ala Dymatize Elite Whey.. Slika Pro Wheya 3G: Znam da ga naša Gymka koristi pa bih volio cuti iskustva.. Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
yes, upravo grebem mjericom po dnu i razmišljam šta dalje
a što rec, što se okusa i topivosti tice, meni definitivno bolji od dymatizea..kažu da je i kvalitetom bolji..jedino je cijena minus jer ga kupujem tu, a sa dymatizeom prođem duplo jeftinije preko granice.. |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Najbolje da malo pauzu napravis od proteina..
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zašto promoviraš tu ideju ostalima - misliš da bi trebali svi malo pauzirati ili? |
||
|
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa mislim da bi trebalo napravit tjedan, dva pauzu malo.. I s hranom se moze dovoljno proteina unesti.. |
||
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Neznam cemu pauza, nije da zagovaram uzimanje proteina kao
sveto pismo, al ne vidim razliku ako pauziram sa wheyom ili da si rekao da bi trebali tjedan dana pauzirat sa posnim sirom ili mesom........dodje na isto..... A kladim se da je puno ljudi taj obrok s wheyom najzdraviji najkvalitetniji obrok kaj su konzumirali taj dan |
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hehe... pa cuj, to ne smatram pravom hranom, i zato kazem da bi se mogla malo pauza napravit (ali ne obavezno). Svakako je bolje pojesti komad mesa nego whey (barem ja tako smatram). |
||
|
||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slazem se i ja da je bolje pojest komad mesa, nema dvojbe
oko toga Ja mislim na whey kao pwm..... ali nisam siguran da je bolje, zdravija opcija npr pojest sendvic sa slamurinom punom svega od npr zobenih sa proteinima kao dorucak recimo.... Ja recimo nemrem, zamjenit whey nikak, 6-7 obroka mi je muka pripremat svaku vecer za posel za iduci dan, nakuhavat, nemrem ni tolko mesa jest, skupo je, a i prejednolicno mi je i presuho jer mi u danu su bar 2 obroka meso + prilog, ponekad 3.......tak da još 3 ili 4 obroka od nekud moram smislit proteine, meso mi se ne jede više, ne u toj kombinaciji u kojoj sam ga jeo 2x vec taj dan, ostaje mi sir, tuna, proteini.........tunu izbjegavam svakodnevno, a sir jedem 2x dnevno najmanje isto , tak da nema sanse da se izvucem bez š ili 2 shakea dnevno........ Ti uspijes izvuc 6-7 obroka sa po 30-40 g proteina bez shakea? , tell me ur secret ? Edited by The Phoenix |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pazite da ne odemo u offtopic!
Pauze od tjedan dana zaista nisu pauze ako se whey konstantno konzumira godinama.. Idemo vidjeti kakva još iskustva imate s MVP proizvodima? Gymka, koliko ti placaš svoj whey? |
||
|
||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja u 6 obroka dnevno naberem oko 230-240g UH. Jedan obrok je whey sa zobenima, al to je 24g proteina. Ostalo je sve meso, jaja, posni, grah, krumpir, mahune, itd.. |
||
|
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobro, stvar je u tome da ja uopce ne brojim proteine iz
povrca, žitarica i slicnog, brojim samo one iz ribe, mesa, jaja, sira, eventualno mlijekaviako ga ne pijem....tak da je na taj nacin teško skupit tolko grama proteina |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Davore, i razmišljala sam o pauzi al sam se navukla vec I btw. ne brojiš proteine iz povrca i žitarica Mislim da je jedino što bi se moglo uvrstit u racunicu je quinoa koja jedina ima sve esencijalne aminokiseline koje nalazimo u ostalim izvorima proteina...
Phoenix, a oslici, jaja, ribice...pureca šunka (nije baš nešto al ajd )? Zoki, placam 200 kn za ovih 900 g.. |
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedem ribu, iako ne dovoljno cesto, nekak mi ti zamrznuti oslici su onak..... svježu volim, a ovo .ma pojel bum ak treba utrpat proteine, al ne stignem kuhat još jednom kad dpđem doma s posla.....ribice u konzervi volim jako, plavu ribu s povrcem, sam mi to skupo, trebam 4 konzerve za š obrok da zadovoljim potrebe.....al evo , baš kupio š,5kg purece šunke.........nije ni skupa 35kn kg tak da to maznem kad imam p+m obrok jer ima 5g masti.......ond alupam tu šunku, ajvar, jaja, sir Edited by The Phoenix |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jedeš li quinou i kupuješ li proteine preko Interneta ili ideš fizicki u neki ducan? Sad smo dobili ponudu da dodamo MVP nutrition na fitness.com.hr webshop.. Edited by Zoki |
||
|
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
ne, najavljujem to isprobavanje quinoe vec ne znam kolko al lijena sam kupit..zapravo mi se ni ne jede ništa nalik riži vec duže..
Idem fizicki...eto upravo sutra Pa zašto ne, ako budete povoljniji možda se i prebacim Iako nisam baš sklona narudžbama preko neta, ovako mi je jednostavnije.. |
||
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo, polako dodajemo MVP nutrition u ponudu, dodali smo Pro Whey 3G:
MVP nutrition - Pro Whey 3G (908g) Dostupni okusi su: Chocolate brownies, Vanilla ice cream, Strawberry shortcake, Cookie dough, Banan Rush, Orango Mango, Mochaccino, Chocolate Mint, Chocolate Peanut butter, Puding Ima ih zaista puno.. cijena je: š99kn Edited by Zoki |
||
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |