Myprotein u ponudi! |
Post Reply | Page <123> |
Author | |
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma debilno mi na shopu ima 100 vrsta wheya a 2-3 vrste kazeina samo
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovo mogu provjeriti sutra i javiti ti. Tijekom vikenda ne mogu dobiti informaciju.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
To je iz razloga jer ljudi jako jako rijetko kupuju kazein. Zato je to tako. Uvoznici to praktički ni ne uvoze.
|
|
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
Aj javi onda sutra
Kad to dođe mogu odj dilera jer mi ga se neda čekat 10-15 dana da dođe roba Ma ne nego racunan ako imate myprotein u ponudi onda nebi triba bit problem i neke druge proizvode njihove uvrstit |
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Nećemo još imati u ponudi ovo što si pitao: Micellar Casein Mega Green Tea Extract Neće toga biti još neko vrijeme, nisam siguran da li ćemo uopće dobivati. Trenutno ti mogu ponuditi ove proizvode: Milk Protein Smooth je 78% micelarni kazein, ostatak se sastoji od proteina sirutke i bioaktivnih proteina. Edited by Zoki - 27 Sijecanj 2014 at 16:22 |
|
|
|
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
Znan šta je to, ovaj od myproteina ti je inače 10 puta bolji od tog natrolovog doslovce
Šteta šta neće bit i ovih proizvoda |
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
zoki, što misliš o ovom novom proizvodu u vašem webshopu
https://www.fitness.com.hr/shop/dodaci-prehrani/zdravlje/Omega-3-Liquid-Super-Strength-500ml.aspx čini mi se vrlo prihvatljivo i isplativo zbog visoke razine EPA i DHA Omega 3 masnih kiselina samo ne znam kakav je okus postoji li možda neki bolji proizvod Omega 3 od ovoga? |
|
Never give up
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Omega 3 u tekućem obliku je svakako novitet kod nas. Dobro se prodaje i ima dobar omjer EPA i DHA omega 3. U ovoj bočici od 500 ml imaš 100 serviranja. Preporučam da probaš! |
|
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jel netko probao njihov peanut i almond butter?
|
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Peanut butter vrhunski!
|
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
LolitaInChains
Pali po spravama Joined: 25 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1290 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno, onda narucujem :)
|
|
Um je poput padobrana - funkcionira jedino ako je otvoren.
|
|
Katerpilar
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Također, super zadovoljan sam sa smooth verzijom peanut buttera. Također me zanima kakav je almond butter. Najbitnije mi je da nema okus po marcipanu. :)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlican, meni bolji od kikirija
|
|
cookies are for pussies
|
|
zeusko87
Viden/a u gymu Joined: 12 Rujan 2013 Location: sisak Status: Offline Points: 406 |
Post Options
Thanks(0)
|
kikiriki maslac im je super kao i riblje ulje s okusom jagode.
|
|
Never give up
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Dodali smo još dosta novih proizvoda od Myprotein-a.
Npr. imamo sad i maslac od indijskih oraščića te dosta novih vitamina i sl. Slobodno provjerite cijelu ponudu na linku: Myprotein proizvodi
|
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
+1 Samo brate mili, mogu skoro 2 od kikirikija za tog jednog dobit |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |