Author |
Topic Search Topic Options
|
Niky23
Viden/a u gymu
Status: Offline
|
Topic: na dijeti sam Posted: 20 Veljaca 2009 at 22:37 |
|
 |
MARA26
Viden/a u gymu
|
Posted: 20 Veljaca 2009 at 22:54 |
|
 |
Lega
Pali po spravama
|
Posted: 20 Veljaca 2009 at 23:18 |
|
 |
ThornOfFaith
Fitness freak
|
Posted: 21 Veljaca 2009 at 00:17 |
Lega ovo je još ništa, vidjet ceš kad malo zatopli i kad se promijeni odjeca sa zimskog na proljetno/ljetno.
Ne, nikako nece biti tema: ej ja sam nov(a) i imam problema sa viškom kg, pa onda oni literarniji navedu pozamašnu povijest svojih nakupljenih kg i onda uzvici: dajte mi neki savjet kako ih skinuti!! dajte mi neku dijetu, šta da radim, bilo šta!
|
|
 |
nanny
Viden/a u gymu
|
Posted: 21 Veljaca 2009 at 14:56 |
e ali stvarno ljudi, nemojte otvarati teme kojih vec ima na pretek! pisite na na onim vec otvorenim! pozz
|
 |
Theia
Pali po spravama
|
Posted: 09 Ožujak 2009 at 16:07 |
4 kg u 5 dana? A da posjetiš doktora da ti da neke tablete protiv nakupljanja tekucine? Ne želim obeshrabrivati, ali to bi znacilo da si u 5 dana potrošila 28000 kcal više nego si unijela.....
|
 |
Iluvatar
Fit moderator
|
Posted: 09 Ožujak 2009 at 22:00 |
najjaci su mi ovi što broje kalorije
|
 |
ThornOfFaith
Fitness freak
|
Posted: 09 Ožujak 2009 at 22:29 |
|
|
 |
cele-physicalbody
Viden/a u gymu
|
Posted: 14 Ožujak 2009 at 15:08 |
Niky23 wrote:
Ej, ja sam nova . Isto tako sam na dijeti ,ali ja se tih dijeta ne pridrzajem , nego jedem umjereno i raznovrsno . Vec sam pet dana na dijeti ,a izgubila sam cetiri kilograma .Pomalo se rolam i vodim psa u setnju i trcim s prijateljicom . Visoka sam š70cm i imam 65 kg jos moram malo stegnuti tijelo i izgubiti jos pet kilograma.Bokkk!!! Cujemo se.     |
|
 |
cele-physicalbody
Viden/a u gymu
|
Posted: 14 Ožujak 2009 at 15:09 |
|
 |
cele-physicalbody
Viden/a u gymu
|
Posted: 14 Ožujak 2009 at 15:25 |
[QUOTE=ThornOfFaith] Lega ovo je još ništa, vidjet ceš kad malo zatopli i kad se promijeni odjeca sa zimskog na proljetno/ljetno. Ne, nikako nece biti tema: ej ja sam nov(a) i imam problema sa viškom kg, pa onda oni literarniji navedu pozamašnu povijest svojih nakupljenih kg i onda uzvici: dajte mi neki savjet kako ih skinuti!! dajte mi neku dijetu, šta da radim, bilo šta |
cele-physicalbody
Viden/a u gymu
|
Posted: 14 Ožujak 2009 at 15:29 |
Iluvatar wrote:
najjaci su mi ovi što broje kalorije  |
Jedna kila masti ima oko 7000 cal...:)
Pol kile oko 3500 :)
Ljudi... ako ste voljni poraditi na sebi - više potrošite nego kaj unesete :)
Pozdrav
|
 |
ThornOfFaith
Fitness freak
|
Posted: 14 Ožujak 2009 at 15:40 |
cele-physicalbody wrote:
[QUOTE=ThornOfFaith] Lega ovo je još ništa, vidjet ceš kad malo zatopli i kad se promijeni odjeca sa zimskog na proljetno/ljetno. Ne, nikako nece biti tema: ej ja sam nov(a) i imam problema sa viškom kg, pa onda oni literarniji navedu pozamašnu povijest svojih nakupljenih kg i onda uzvici: dajte mi neki savjet kako ih skinuti!! dajte mi neku dijetu, šta da radim, bilo šta | Ma bravo! Burke opasan si, ne znam kako si samo uspio svo svoje znanje srociti u jednom postu. Ne znam zašt si baš moj post odabrao za to, ne vidim da ima pitanja u kojem tražim da me netko savjetuje. Nije ti jasno? Evo usporedbe: Nickš: daje odgovor nekom trecem nicku pa kaže da ne voli pridošlice koji sam upadaju s pitanjima na koja vec postoje odgovori Nick2 (ti): ma buraz zaboravi ti na gladovanje, sad cu ti ja rec šta da jedeš, šta da radiš. Kuiš ono, sam to to i to.... Jel razumiješ da tvoj odgovor je zapravo odgovor na pitanje koje ne postoji u mom postu!    
|
|
 |
ewie
Viden/a u gymu
|
Posted: 14 Ožujak 2009 at 15:50 |
Niky23 wrote:
Ej, ja sam nova . Isto tako sam na dijeti ,ali ja se tih dijeta ne pridrzajem , nego jedem umjereno i raznovrsno . Vec sam pet dana na dijeti ,a izgubila sam cetiri kilograma .Pomalo se rolam i vodim psa u setnju i trcim s prijateljicom . Visoka sam š70cm i imam 65 kg jos moram malo stegnuti tijelo i izgubiti jos pet kilograma.Bokkk!!! Cujemo se.    
| 4 kg u 5 dana????Je
li to moguce??? Kad sam ja prije 6 god bila na dijeti, bolje da ne
znate kako je rigorozna, skroz je šokantna. Više manje uvik isto: ujutro lisnato od višnje,
za rucak salatu od pomidora + malo lešo mesa, popodne ab kulturu i tek nakon misec dana
su kile pocele doli ici!! Možda sam u tih prvih misec izgubila 3-4 kg.
Posli misec dana prosjecno 3 kg u tjedan dana. Da znam, 
Ali
tako ti je to kad imaš š5 i neznaš ništa. S time da sam crobno
vježbala ko luda. Košarku pola sata - sat, plivanje sat, šetanje i
ancrobno pola sata - sat. 
I zato mi 4 kg u 5 dana zvuci nemoguce!!!
|
 |
dalila
Fitness freak
|
Posted: 14 Ožujak 2009 at 18:24 |
Kakva je ovo tema...što ovo netko ne locka...
|
 |