Na pola puta :D |
Post Reply | Page <1 131415 |
Author | |
Jambolija
Viden/a u gymu Joined: 07 Lipanj 2013 Status: Offline Points: 137 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti puno buraz, znaci mi to. |
|
Jambolija
Post Options
Thanks(0)
|
Kao i uvijek Plan mi je 4x tjedno ali ja vise radim 3x tjedno zbog nedostatka vremena. Za 20-ak dana ce raspust pa eto mi vremena na pretek Volio bih koristiti i suplemente ali starci mi ne daju, tesko je to njima objasniti Kako si ti, kako napredujes?
|
|
Jambolija
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav bilderi i bilderice, kako ste mi, kako vam ide?
Evo jedne slike, izvinite na kvaliteti, screenshot-ovao sam iz videa. Kad sam u pumpu vise volim da se snimam nego da se slikam. Mozda se primijeti veci lats, trenirao sam ledja/biceps. Taj dan sam prvi put radio mrtva dizanja sa malom kilazom, 40kg. Da da, prvi put. Sutradan nisam osjetio nikakvu bol u donjem dijelu ledja ali vec par dana nakon toga vratila se ista bol kao i prije, mozda malo manje samo. Uglavnom zelim reci da su mi mrtva dizanja pomogla, mozda i moze nestati bol. Naime doktor mi je prije par mjeseci rekao da mi misici u donjem dijelu ledja nisu dovoljno ojacani. Necu pretjerivati sa mrtvim, ali hocu ih ubaciti jednom sedmicno kad treniram ledja pa cu vidjeti rezultate za mjesec dva dana. Radit cu 3 serije po 10-15 ponavljanja sa 40kg. Ne zelim se rokati kilazama, bar ne dead liftu jos sam mlad, 17 godina. Zelim motivisati svoje vrsnjake i dokazati im da se uz rad, red i disciplinu mogu ostvariti zeljeni ciljevi. I treningom kod kuce se moze dosta ostvariti,kao i ja uz svoj bench i bučice. Ne koristim nikakve suplemente vec sve unosim kroz prehranu, iako nikad nisam brojao kalorije. Toliko od mene za danas, trenirajte, jedite, uzivajte, lijepo je vrijeme. |
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa svaka čast, stvarno super napreduješ. Još znači isključivo doma radiš i samo hrana bez dodataka. Dokaz da je moguće i da se trud isplati. :-)
|
|
Jambolija
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala na lijepim rijecima. Da da, sve je moguce, samo volja. Treniram vec 2 godine (godinu dana sa zeljezom :D ), i ne znam, nekako sam izgubio cilj, ne znam vise sta bih zelio. Ne vidim se u buducnosti u bodybuildingu, na natjecanjima i slicno, jer nekako me ne vuce srce za tim a koristenje ilegalnih preparata mi ne pada na pamet Nekako bih volio biti fitness model, maneken sta li vec, ali to na balkanu i ne ide bas mislim. Ne znam, nastavit cu da treniram definitivno, ne planiram odustajati, jednostavno sam se navikao na ovaj nacin zivota i kad prodje 3 dana bez treninga ne osjecam se dobro Skrenuh ja sa teme Kako tebi ide? Lijep pozdrav
|
|
never-give-up
Viden/a u gymu Joined: 19 Lipanj 2014 Location: Dalmacija Status: Offline Points: 464 |
Post Options
Thanks(0)
|
E pa nadam se da ćeš uspjeti u naumu :) sviđa mi se kad vidim da netko mojih godina razmišlja tako kao ti. Jer vidim svakodnevno toliko dečkiju koji samo piju,puše, kakvo zdravlje,dobra hrana, trening..
Ja radim više na nekakvoj kondiciji, i cjelokupnoj snazi i tako, a ne na povećanju mišića tako kao ti, ipak nisam dečko, a mislim da sam mogla bolje napredovati, ali nije loše |
|
Jambolija
Post Options
Thanks(0)
|
Hvala ti, i ja se nadam. Iskren da budem, nikad nisam probao ni cigare ni alkohol, niti planiram u skorije vrijeme Jednostavno ne vuce me to. Lijepo je vidjeti da djevojke treniraju, pocele su me i u skoli pitati za savjete. Neka treniraju, bit ce zgodnije. Koliko dugo vec treniras? Je li i tebe brine da ces izgledati ruzno ako dobijes male misice? :D Nikako curama ne mogu objasniti da njihovo tijelo ne moze dobiti misice kao i muskarci. Nemate vi testosteron Idite u teretanu, trenirajte, ako se malo primijeti misici jos bolje, neki momci i vole, vecina njih
|
|
Jambolija
Post Options
Thanks(0)
|
Post Reply | Page <1 131415 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |