Nabijanje mišice |
Post Reply |
Author | |
jakov
Viden/a u gymu Joined: 17 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Lipanj 2008 at 09:50 |
imam š3 godina,46,5 kila(premalo) i malo slal na trbuhu.Jel mi možete predložiti neke vježbe za povecanje mišicne mase(trbušni mišici,ali najviše ruke),koje dodatke prehrai da uzimam(ako uopce treba,svaki puta poslije treninga,treniram vaterpolo,pojedem jednu proteinsku cokoladicu sa šš g proteina).Kao šta sam rekao,treniram vaterpolo i 6x tjedno uz vaterpolo,još vježbam š sat(trbušnjake,sklekove,cucnjeve i leđnjake) no na rukama skoro uopce nema nikakvog pomaka što se tice povecanja mišice.
|
|
Mr G.
Pali po spravama Joined: 29 Studeni 2006 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1072 |
Post Options
Thanks(0)
|
6x tjedno vjezbas? Previse - vjezbaj 3x tjedno i dosta - er misici rastu kad odmaraju a ovako im uopce ne dajes odmora. Pogotovo sad, kad su velike vrucine ne isplati se vjezbati vise od 3x tjedno.
Sredi prehranu, o tome se vec puno pricalo i sve 5. |
|
jakov
Viden/a u gymu Joined: 17 Travanj 2008 Location: Croatia Status: Offline Points: 25 |
Post Options
Thanks(0)
|
vidjet cu,puno cu jest,al mozda ostavim vjezbat ovako kao dosad |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |