Nacin ispravne prehrane |
Post Reply |
Author | |
Sloboda
Viden/a u gymu Joined: 08 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 08 Ožujak 2010 at 15:02 |
Pozdrav svima,
Registrirala sam se na vas forum da bi se ispravno informirala o sto vise podataka o ispravnoj prehrani. Interesira me na koji nacin da vodim ispravnu prehranu kako bi broj unetih kalorija anulirala vezbanjem? Koje su najbolje namirnice za dorucak, za rucak i za veceru? Najbolje vrjeme kada ih trebam unositi i kolicina? Naravno ono kaj me najvise interesira jest nacin prehrane ak zelim skinuti visak kilograma kojeg ima u povecim kolicinama (visina š60, tezina 78kg). Sto se tice nacina vezbanja koji ide paralelno sa ishranom postavicu temu u djelu foruma predvidjenom za to. Hvala u naprijed. |
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
prvo faq procitaj di ima dosta informacija jer tesko je sad odgovarat na sva ta pitanja ima tu toliko toga znaci prvo citaj i uci pa cemo dalje lako kad naucis osnove
|
|
Sloboda
Viden/a u gymu Joined: 08 Ožujak 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
odlicno, nisam ovaj dio primjetila.
Hvala vam pa se kuckamo ;) |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |