Nagradna igra |
Post Reply | Page <1234 5> |
Author | ||
Darco
Viden/a u gymu Joined: 16 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlicna ideja za nagradnu igru, imam ih i ja kad dobijem štogod od sponzora i na svojoj stranici, statistike kažu da se itekako isplati :)
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Dobitnici objavljeni: https://www.fitness.com.hr/lifestyle/slobodno-vrijeme/Velika- nagradna-igra.aspx
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A ne, ne, ne - zna se kome ide pilates lopta!!!! JOJ, PA MEEEEENI!!!! |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
neznam što da kažem... cestitke pobjednicama (prva 3 mjesta) |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Illy, ti baš želiš tu pilates loptu? Curama smo podijelili lopte, a decki su dobili knjige.. Mislim da je to fer. Nisi zadovoljan? Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
htio sam na konvenciju.. jer želim što kompletnije zananje, pošto namjeravam biti vrhunski kondicijski trener!
sad moram dati soma kuna (ako cu imati uopce, u što nevjerujem),a trudio sma se toliko zbog toga.. |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Illy, virujem da ce biti još puno prilika u nagradnim igrama...
A cim voliš taj buduci posao, ici ce ti sigurno super |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
znaš.. kad se trudiš zbog necega i onda se ovako nešto dogodi, i sad neznam kako cu na to jer me izađe š000 kn.. izgubiš malo volju...
cya |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koji si ti car illy
Nije to bio cilj nagradne igre, svatko je imao jednaku šansu Nemoj tako, neka drugi prepoznaju to u tebi - ne da sam moraš nešto tražit i da tvoj trud ovisi o nekoj igri |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
nije.. ali stvar je do principa.. kad sam poceo pisati, uopce mi nije bilo važno, mislim d anije ni bilo nagradne igre.. ali kasnije sam unio nešto više u sve to, i nadao sma se da cu otici na tu kovenciju.. nije bitno više... ajde cya |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
sjetio sam se sada onih brojaca posjeta, tako da je vjerojatno Theinih 2800 posjeta na blog bio presudan faktor za dodjelu glavne nagrade
|
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
theia nije dobila glavnu nagradu, kao drugo, moji su se restetirali |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
joj, moja greška.. znam da je i ona nešto maloprije napisala pa sam skroz pobrkao
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To sam i ja primijetio, cim recimo promijenim poruku uz nick resetira se. Možda neki bug |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da si ranije rekao razlog, ja vjerujem da bi ti dobio prvu nagradu... Nemoj biti tužan. Biti ce ih još, valjda! |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
naglasio sam par puta, jer sam se bojao da me nece ozbiljno shvatiti.. sranje.. no, hvala na podršci |
||
Post Reply | Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |