Nagradna igra |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Author | ||
Darco ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Odlicna ideja za nagradnu igru, imam ih i ja kad dobijem štogod od sponzora i na svojoj stranici, statistike kažu da se itekako isplati :)
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Dobitnici objavljeni: https://www.fitness.com.hr/lifestyle/slobodno-vrijeme/Velika- nagradna-igra.aspx
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
A ne, ne, ne - zna se kome ide pilates lopta!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() neznam što da kažem... cestitke pobjednicama (prva 3 mjesta) |
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
|
Illy, ti baš želiš tu pilates loptu? ![]() Curama smo podijelili lopte, a decki su dobili knjige.. Mislim da je to fer. Nisi zadovoljan? Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
|
htio sam na konvenciju.. jer želim što kompletnije zananje, pošto namjeravam biti vrhunski kondicijski trener!
sad moram dati soma kuna (ako cu imati uopce, u što nevjerujem),a trudio sma se toliko zbog toga.. ![]() ![]() |
||
![]() |
||
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
|
Illy, virujem da ce biti još puno prilika u nagradnim igrama...
![]() A cim voliš taj buduci posao, ici ce ti sigurno super ![]() |
||
![]() |
||
|
znaš.. kad se trudiš zbog necega i onda se ovako nešto dogodi, i sad neznam kako cu na to jer me izađe š000 kn.. izgubiš malo volju...
cya |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
Koji si ti car illy
![]() ![]() ![]() Nije to bio cilj nagradne igre, svatko je imao jednaku šansu ![]() Nemoj tako, neka drugi prepoznaju to u tebi - ne da sam moraš nešto tražit i da tvoj trud ovisi o nekoj igri ![]() |
||
![]() |
||
|
nije.. ali stvar je do principa.. kad sam poceo pisati, uopce mi nije bilo važno, mislim d anije ni bilo nagradne igre.. ali kasnije sam unio nešto više u sve to, i nadao sma se da cu otici na tu kovenciju.. nije bitno više... ajde cya |
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
sjetio sam se sada onih brojaca posjeta, tako da je vjerojatno Theinih 2800 posjeta na blog bio presudan faktor za dodjelu glavne nagrade
|
||
![]() |
||
|
theia nije dobila glavnu nagradu, kao drugo, moji su se restetirali |
||
![]() |
||
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
|
joj, moja greška.. znam da je i ona nešto maloprije napisala pa sam skroz pobrkao
![]() |
||
![]() |
||
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
|
To sam i ja primijetio, cim recimo promijenim poruku uz nick resetira se. Možda neki bug ![]() |
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
Da si ranije rekao razlog, ja vjerujem da bi ti dobio prvu nagradu... Nemoj biti tužan. Biti ce ih još, valjda! ![]() |
||
![]() |
||
|
naglasio sam par puta, jer sam se bojao da me nece ozbiljno shvatiti.. sranje.. no, hvala na podršci ![]() ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1234 5> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |