Nagradna igra |
Post Reply | Page <12345> |
Author | ||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Iluvatar, ja sam mislila da se sprdaš u vezi toga
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šalu na stranu illy ali onda po tvome ne bi ni trebalo biti nagradne igre nego je Zoki odmah trebao tebi dati put na konvenciju a ti bi za uzvrat napisao koji blog post. covjece bit ce još igara, dobio si sasvim ok nagradu kao i svi mi a mislim da ce ono što si pisao ostati duže i imati koristi drugima i kad zaboravimo na nagradnu igru a to je ono najbitnije. Treba i na to gledati - to je ono što ti pokušavam objasniti, potvrđuješ se kroz vrijeme, ne jednom nagradnom igrom |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja..... |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki kad ce stic nagrade?
cekam ih ko ozebo sunce |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Da! |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imali smo problema s knjigama. Dobili smo ih i gledali kako da sad to zapakiramo. Iskombinirat cemo s kutijama nešto. šaljemo u iducih par dana sve.
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo Zoki upravo mi stigao paket!
Svaka pohvala za majicu! Kakva odlicna kricavo drecava naranđasta boja, i još piše moj nick hehe, nema šanse da me netko ne skonta I da, ako me netko prepozna u majici, neka to ne ucini na jasno vidljiv nacin Svaka cast e da, i knjiga je dobra! |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Drago mi je da je sve stiglo i da si zadovoljan. Neka se i ostali jave kad im stigne paket. |
||
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
stvarno pišu nickovi?!.. haha predobro jel ti piše hammerstrength ili thornoffaith... ili pak odin? meni još nije stiglo, cim dođe javim! |
||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
|
Aha piše nick, i to onak vecim fontom Ma piše mi thorn hammer i ne bi išao uz takvu boju E a ko da sam znao negdje u prikrajku svijesti da ce biti nickovi. Sad cu skakat na svaku intenzivnu naranđastu ili plavu majicu koju vidim u gradu |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I JA SAM JE DOBILA!!!!!
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
moram priznati da mi je majca super i da me fakat ugodno iznenadilo što piše Iluvatar na njoj! Nije da sam želio ali sad kad je tako ispalo, baš je fora nekako P.s kako da se ogrebem za još jednu samo narancastu recimo :D |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
stigao poštar i na moja vrata nagrada je odlicna (s obzirom kakvi su mi blog postovi ) ali moram priznati da me najviše od svega iznenadilo ono pisamce s posvetom to nisam znao da ce stici i baš me obradovalo. nažalost majica mi je za koji broj veca, nije mi baš tight, tako da ce vjerojatno preskociti ovu sezonu da bih ju furao vani, ali hej.. tko zna .. možda odjednom buknem knjiga izgleda oke, ali ce me malo pricekati da riješim Goethea i Edgar Allan Poea Zoki, odlican posao!!! |
||
ewie
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni nije još došlo
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Lega, koju velicinu smo ti poslali? Potrudili smo se oko svega i veoma smo zadovoljni vašim reakcijama. |
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ewie, bude. Bez brige. Vjerojatno vec sutra ako nije danas. Javi nam kada stigne. |
||
|
||
Post Reply | Page <12345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |