Nagradna igra |
Post Reply | Page <1 2345> |
Author | ||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zato ja uživam u svojoj narancastoj Ne možeš imat 2 s istim nickom, ljudi ce mislit da si varalica |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha, normalno da mogu
zoki care.. ja bi narancastu p.s iskreno, ajde što bi dopisali na moju.. koju recenicu :D Edited by Iluvatar |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nesuđeni pilates sa tetama |
||
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Javim naravno |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
inace.. da se zna.. Iluvatar je bio na piletesu s tetama.. o svom trošku, jeli :D neka predavanja sam spletom okolnosti preskocio ali sve što me zanimalo najviše, sma bio i zadovoljan sam :D |
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Evo da znate boje ako ih još niste dobili |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja nisam još dobila...ali kako ste znali da naj volim crvenu boju?;)
I Ily...znam boje....:P Ono je bila indigo plava, ne ljubicasta....;) |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
jao dalila.. uopce nije.. bože, stvarno si daltonist.. nemrem vjerovat
|
||
Jdot
Post Options
Thanks(0)
|
|
Oho, sreli ste se - jel bilo kakve akcije?
|
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
haha nadam se da nije, jer inace bi Thorn bio u pravu. kako je krenulo s blogom i galerijama, sve više djeluje ovo kao iskrica a ne fitness portal edit: No, naravno, s velikom moci dolazi i velika odgovornost :D zato krecemo s pisanjem, komentiranjem, oticanjem drugih, uskakanjem kad ostali posustaju, pokazivanjem primjerom. (tko me ne kuži ko mu kriv što nije dobio majicu) Edited by Lega |
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A sad nek ti napišu nick na sve 3 boje koje imaju Nevjerojatan si, pa nema žicanja, što dobiješ to imaš A sad odg na pitanje: pilates instruktor |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja sam dobila dvije majice....crvenu i narancastu....;) Nisam dobila ring....;))
Majice su baš super...like it.....;) |
||
dalila
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nisam... Ono je indigo plava...ti ne razlikuješ nijanse plave....;) Jdot....sreli smo se da, i bili smo skupa na masterclassu od Amike... je ti to dovoljno akcije? |
||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|
normalno da ima žicanja.. i baš me briga, brijem da sam zaslužio i brijem da su modoovi ekstra super cool i da ce mi pomoci |
||
Jdot
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nemoj kaj zamerit |
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kad se Illy "pali" na narancastu - što cemo! |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Post Reply | Page <1 2345> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |