Nagradna igra |
Post Reply | Page <1 345 |
Author | |
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo dobila sam svoju nagradicu!! Ajme ljudi fala vam puno
Super je... Majca me baš iznenadila, iskreno sam mislila da nece biti ni neke kvalitete, super je materijal, to mi je ful drago Loptica i pismo su isto baš super |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Jeeeeeeeeeeee. Stigla ewie nagrada. Ti dobra velicina majice? Majice su vrhunske i nadam se da ceš ju ponosno nositi kad ceš vježbati. Vec smo se zapitali zašto ti nije stigla. A kad ono adresa bila upitna.. Svi su sad dobili. To je to. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Majca je mogla i small biti ali je dobra
|
|
crystal planet
Viden/a u gymu Joined: 04 Veljaca 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 170 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisu jos |
|
Uspjeh je rezultat stalne brige o cilju.
|
|
Post Reply | Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |