najdraža... |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
Fresh
Viden/a u gymu Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je najdraža vježba u teretani kad vidim neku dobru koku kak radi mmmm
Edited by Fresh |
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
taj prijatelj je george clooney? interesantan stav, nema kaj ontopic: meni su najdrazi ekstremiteti, ruke pogotovo, a omiljena sprava mi je vlastito tijelo |
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok, ovo bi moglo podrazumijevati vježbe sa vlastitim tijelom. stvarno ne znam otkud pošast za tim da se tijelo naziva spravom Prije bih se složio da je tijelo objekt vježbanja (vježbanje neka je svaki pokret s ciljem izmjene trenutnog izgleda tijela), a ne cimbenik kojim se to postiže (sprava, uteg, šipka, sila teža itd). Tijelo je cilj, sve ostalo cime se postigne ucinak vježbanja je sredstvo. Da se razumijemo, kako god htjela/htio razviti svoje tijelo ili vježbati trebaš neki vanjski objekt kojim ceš to omoguciti, tocnije receno trebaš nešto izvana cime ceš natjerati mišice na rast. Ako trciš trebaš tlo, ako radiš zgibove trebaš šipku, ako radiš sklekove opet trebaš pod. Tijelo kao sprava se može nazvati samo onda kad se izvodi pokret bez namjere da se savlada neka vanjska sila i potakne rast, tj. primjerice samo ispružanje ruke, pregibanje nogu itd. cim tijelo stupi u kontakt s nekim vanjskim objektom ciju silu treba savladati ono pocinje reagirati hipertrofijom zahvaljujuci tom objektu. Edited by Hammerstrength |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
Signorina
Viden/a u gymu Joined: 23 Prosinac 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 318 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Taman si uletio za novu temu koju sam otvorila, pa je tu odgovor:
podforum: offtopic --> tema: trac partija (nekaj mi ne valja s ubacivanjem linkova, sorry) (da se d3m0n ne ljuti zbog off) |
||
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
meni se sviđa to kak naziva svoje tijelo spravom...jer ja volim radit na spravama...nhf signorina |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A moj najdraži rekvizit je lopta...mala ili velika.....;)
O mr. O..... simpaticno |
||
Signorina
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Hammerstrength
Viden/a u gymu Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
is in the air |
||
|
||
Fresh
Post Options
Thanks(0)
|
|
Signorina
Mr.O
Edited by Fresh |
||
Mr.O
Viden/a u gymu Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
GUZA! GUZA! |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je naaaajdraža ona sprava za guzu, ma kako da se zvala! Volim taj osjecaj kad me guza boli i nikad je ne propuštam!
U, u, da, da i obožavam cucanj na jednoj nozi dok mi je druga na klupici! Uh, zakon! |
||
Hammerstrength
Post Options
Thanks(0)
|
|
Morao sam |
||
|
||
Theia
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Fresh
Post Options
Thanks(0)
|
|
HAHAHA
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |