Najduža pizza na svijetu - 443 metra |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 06 Srpanj 2010 at 11:25 |
|
Najduža pizza na svijetu dugacka je nevjerojatnih 433 metra i 20 centimetra, a ispecena je u nedjelju popodne u talijanskom gradu Castiglione Olona
Link na clanak - tportal |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ljudi, koliko ovo ima kalorija - što mislite?
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nema komentara na ovu temu / kalorijsku bombu..
|
||
|
||
All Shall Peris
Viden/a u gymu Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ujme sto sam odjednom gladan xD
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa
to te ja pitam, pizzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaa , obozavam je |
||
mrtav hladan
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma mene zanima nacin na koji se peklo ovo
|
||
opasni
Viden/a u gymu Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ja samo znam da za koji dan idem pojesti jambo pizzu ali sam
|
||
mrtav hladan
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
profesionalna deformacija |
||
Strong is the new skinny.
|
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
hahaha,jako, ma zanima me u kakvu je oec ovo stalo.virujen da se u djelovima peklo nekako. |
||
Sasa Rajnovic
Viden/a u gymu Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Možda su naložili vatru dugu 450 metara? Ili barem posložili žeravicu...
|
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa imaš galeriju u linku
|
||
Strong is the new skinny.
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
koji nisan pogleda bas kako san i reka peklo se u djelovimaEdited by zmaj |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
a i vidi se spoj
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
samo to nije baza moze se uvik skupit vise ekipe i jos koji dio vise napec i spojit
|
||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dovoljno junka za cijelu FIT ekipu
|
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |