Najduža pizza na svijetu - 443 metra |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | ||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 06 Srpanj 2010 at 11:25 |
|
Najduža pizza na svijetu dugacka je nevjerojatnih 433 metra i 20 centimetra, a ispecena je u nedjelju popodne u talijanskom gradu Castiglione Olona
![]() Link na clanak - tportal ![]() |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
![]() |
||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Ljudi, koliko ovo ima kalorija - što mislite?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Nema komentara na ovu temu / kalorijsku bombu..
![]() |
||
|
||
![]() |
||
All Shall Peris ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
|
ujme sto sam odjednom gladan xD
|
||
![]() |
||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa
![]() to te ja pitam, pizzzzzzzzzzaaaaaaaaaaaaa , obozavam je ![]() |
||
mrtav hladan
|
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
ma mene zanima nacin na koji se peklo ovo
|
||
![]() |
||
opasni ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 11 Svibanj 2010 Location: Afghanistan Status: Offline Points: 378 |
|
ja samo znam da za koji dan idem pojesti jambo pizzu ali sam
|
||
mrtav hladan
|
||
![]() |
||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
|
profesionalna deformacija ![]() |
||
Strong is the new skinny.
|
||
![]() |
||
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
|
hahaha,jako, ma zanima me u kakvu je oec ovo stalo.virujen da se u djelovima peklo nekako. |
||
![]() |
||
Sasa Rajnovic ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 31 Listopad 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 480 |
|
Možda su naložili vatru dugu 450 metara? Ili barem posložili žeravicu...
|
||
www.strongfirst.com.hr
|
||
![]() |
||
chaxy ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
|
pa imaš galeriju u linku
![]() |
||
Strong is the new skinny.
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
koji nisan pogleda ![]() Edited by zmaj |
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
a i vidi se spoj
![]() |
||
![]() |
||
|
samo to nije baza moze se uvik skupit vise ekipe i jos koji dio vise napec i spojit
|
||
![]() |
||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
|
dovoljno junka za cijelu FIT ekipu
![]() ![]() |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |