Najekstremniji body builderi na svijetu |
Post Reply |
Author | |
Darco
Viden/a u gymu Joined: 16 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 22 Ožujak 2009 at 21:36 |
Evo, pronašao sam na jednom mjestu par najekstremnijih, pa slobodno komentirajte slike...
http://www.funonthenet.in/articles/extreme-bodybuilders.html OK, da se zna, ovaj prvi, Gregg Valentino, je velicinu dobio pikajuci se injekcijama synthola što je izazivalo upale mišica, te su oni zato takve velicine i oblika. A. Schwarzenegger mi je najnormalniji na cijeloj listi, a ovi ostali, primjerice leđa i guzovi R. Colemana su preekstremno u svakom slucaju! |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
synthol je umjetna supstanca koja imitira mišic-- tkao d anije smao ni o upali stvar, ali dobrim djelom je! dosta nas je vidjelo onu scenu kad izvlaci gnoj sukrvavi iglom :P
p.s što se tice ok bb-a, definitvno Schwarzzie i Johnnie O. Jackson :D |
|
ewie
Viden/a u gymu Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Post Options
Thanks(0)
|
Meni su svi pretjerano nabildani
|
|
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
zivo sranje,previse misica izgledaju nenormalno,sve ima svoje granice
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ovaj Greg Valentino je odvratan.
Arnie mi je naj. Vecina tih extrema ne izgleda niti prilici normalnom covjeku.. Kada vidim da imaju veci biceps nego glavu.. malo too much. |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
iizuzetan
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
O ovo je tesko i gledati. Strahota. Oni su postali invalidi po meni.
|
|
tweety
Cita FAQ Joined: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 59 |
Post Options
Thanks(0)
|
oooo majko--- Kakve komplekse su ljudi morali imat da bi ovako nešto postali
brate mili...aj ti lezi s ovim.... |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |