Najekstremniji body builderi na svijetu |
Post Reply ![]() |
Author | |
Darco ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 12 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 22 Ožujak 2009 at 21:36 |
Evo, pronašao sam na jednom mjestu par najekstremnijih, pa slobodno komentirajte slike...
http://www.funonthenet.in/articles/extreme-bodybuilders.html OK, da se zna, ovaj prvi, Gregg Valentino, je velicinu dobio pikajuci se injekcijama synthola što je izazivalo upale mišica, te su oni zato takve velicine i oblika. A. Schwarzenegger mi je najnormalniji na cijeloj listi, a ovi ostali, primjerice leđa i guzovi R. Colemana su preekstremno u svakom slucaju! |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
synthol je umjetna supstanca koja imitira mišic-- tkao d anije smao ni o upali stvar, ali dobrim djelom je! dosta nas je vidjelo onu scenu kad izvlaci gnoj sukrvavi iglom :P
p.s što se tice ok bb-a, definitvno Schwarzzie i Johnnie O. Jackson :D |
|
![]() |
|
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Meni su svi pretjerano nabildani
![]() |
|
![]() |
|
zmaj ![]() Fitness freak ![]() Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
zivo sranje,previse misica izgledaju nenormalno,sve ima svoje granice
|
|
![]() |
|
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Ovaj Greg Valentino je odvratan.
![]() Arnie mi je naj. Vecina tih extrema ne izgleda niti prilici normalnom covjeku.. Kada vidim da imaju veci biceps nego glavu.. malo too much. ![]() |
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
![]() |
|
iizuzetan ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 23 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 4 |
O ovo je tesko i gledati. Strahota. Oni su postali invalidi po meni.
|
|
![]() |
|
tweety ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 59 |
oooo majko---
![]() ![]() ![]() brate mili...aj ti lezi s ovim.... ![]() ![]() |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |