Najodvratniji sastojci prššš;nađeni u hrani |
Post Reply ![]() |
Author | |||
Zoki ![]() Fit moderator ![]() Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 11 Listopad 2010 at 15:24 |
||
Evo što je ekipa nalazila sve u hrani:
http://webcafe.net.hr/bizzar/page/20š0/š0/šš/0345006.html?po s=nš ![]() |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
![]() |
|||
niXa ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
jaooo nedaj bože da se nekom dogodi :P
|
|||
![]() |
|||
tyros ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
||
Pa bilo bi dobro da dobim nešto ovakvoga u MC donalsu, pa padne dobra tužba, zgrtanje love, i skinuo bih odma kakvi 4-5kg :D
|
|||
![]() |
|||
strada ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
||
Ja ne zelim niti pogledati link, jer mi se kao sto vec znate dize zeludac na sve zivo!!!
![]() Tolika sam dama da mi se recimo zeludac dize i na najfinije meso ako u sred zalogaja naletim na nekakvu hrskavicu, zilu ili sl..Da sam ne znam kako gladna, istog momenta staje papanje i dizem se od stola... Eto kako drzati djetu ![]() |
|||
![]() |
|||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
||
Ma nema strašnih stvari, osim žaba, kukaca, pilece glave itd ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
strada ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
||
Ma mrš!! ![]() |
|||
![]() |
|||
Pitbull ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
||
Nadam se da ti nisam zgadio iduci obrok ![]() |
|||
![]() |
|||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
||
Joj nemojte, molim vas
![]() ![]() ![]() Di me našli baš danas s tom temom ![]() Jutros nakon 3 dana starvinga uz bronhitis, grlobiolju i temperaturu konacno osjetim normalniju glad i otvorim novo pakiranje Zdenka posnog sira,odlicno izgleda i sve, svjež, bijel kao snijeg...uzmem žlicicu i lagano grabim ...kad u samoj sredini sira izvirila crna dlaka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Reko, izrigat cu se i šiknem cijeli sir u smece ![]() Sad nemrem niš u kljun stavit od gađenja ![]() BTW, Strada, ista stvar kod mene-nađem li nešto, ko princeza na zrnu graška sam, na sve mi se povraca ![]() |
|||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|||
![]() |
|||
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
||
Nema replika?
![]() Izgleda da sam svima zgadila Zdenku ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
||
svinjski zub u kranjskoj kobasici je definitivno bio najgadnija stvar koju sam ikad našao
![]() |
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
![]() |
|||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
||
velis prioritet jedna mala u teretani?
Iiiii jesi uspostavio kontakt ili samo škicaš i sliniš? Kak joj misliš pristupit u teretani, dal ces izabrati metodu na natovaris bench ili neku drugu? ![]() |
|||
![]() |
|||
mesek ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
||
kakva teretana? mala mi poslala rikvest na fejsu i viđam je vani
![]() samo, ima samo š8 god, a ja imam curu ![]() |
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
![]() |
|||
The Phoenix ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
||
ahaaa, opet sam fulal topic
![]() ![]() idem tam ![]() |
|||
![]() |
|||
||
hahahaha citam ja citam kad tamo ![]() ![]() ![]() ![]() Kate!! Kaaateee!!! ubijem te za onaj zdenkin sir!! Jucer u Kauflandu ga uzmem, sjetim se tvog posta i fino ga vratim na policu!!! ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jooj, sorry, sorry ![]() Zna on bit super ![]() ![]() I meni došlo neki dan da ga kupim, malo za promijenit, ali trauma je izgleda bila prevelika pa sam odustala ![]() Probaj Sparov Budget, jeftiniji je 30% od Dukatovog i Zdenke (š0 kn u usporedbi sa š5) a ko pravi domaci je ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Za sada se drzim Milbone ali probam taj Sparov kad ovaj postane incidentan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |