Najodvratniji sastojci prššš;nađeni u hrani |
Post Reply |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 11 Listopad 2010 at 15:24 |
||
Evo što je ekipa nalazila sve u hrani:
http://webcafe.net.hr/bizzar/page/20š0/š0/šš/0345006.html?po s=nš |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
niXa
Viden/a u gymu Joined: 21 Ožujak 2009 Status: Offline Points: 276 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
jaooo nedaj bože da se nekom dogodi :P
|
|||
tyros
Viden/a u gymu Joined: 12 Travanj 2010 Location: F.Benning/Bragg Status: Offline Points: 265 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pa bilo bi dobro da dobim nešto ovakvoga u MC donalsu, pa padne dobra tužba, zgrtanje love, i skinuo bih odma kakvi 4-5kg :D
|
|||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ja ne zelim niti pogledati link, jer mi se kao sto vec znate dize zeludac na sve zivo!!!
Tolika sam dama da mi se recimo zeludac dize i na najfinije meso ako u sred zalogaja naletim na nekakvu hrskavicu, zilu ili sl..Da sam ne znam kako gladna, istog momenta staje papanje i dizem se od stola... Eto kako drzati djetu |
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma nema strašnih stvari, osim žaba, kukaca, pilece glave itd |
|||
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma mrš!! |
|||
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nadam se da ti nisam zgadio iduci obrok |
|||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Joj nemojte, molim vas
Di me našli baš danas s tom temom Jutros nakon 3 dana starvinga uz bronhitis, grlobiolju i temperaturu konacno osjetim normalniju glad i otvorim novo pakiranje Zdenka posnog sira,odlicno izgleda i sve, svjež, bijel kao snijeg...uzmem žlicicu i lagano grabim ...kad u samoj sredini sira izvirila crna dlaka Reko, izrigat cu se i šiknem cijeli sir u smece Sad nemrem niš u kljun stavit od gađenja BTW, Strada, ista stvar kod mene-nađem li nešto, ko princeza na zrnu graška sam, na sve mi se povraca |
|||
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Nema replika?
Izgleda da sam svima zgadila Zdenku |
|||
|
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
svinjski zub u kranjskoj kobasici je definitivno bio najgadnija stvar koju sam ikad našao
|
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
velis prioritet jedna mala u teretani?
Iiiii jesi uspostavio kontakt ili samo škicaš i sliniš? Kak joj misliš pristupit u teretani, dal ces izabrati metodu na natovaris bench ili neku drugu? |
|||
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kakva teretana? mala mi poslala rikvest na fejsu i viđam je vani
samo, ima samo š8 god, a ja imam curu |
|||
will smoke your weed for food!
|
|||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
ahaaa, opet sam fulal topic rekel sam u chat,
idem tam |
|||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
||
hahahaha citam ja citam kad tamo reko sto je ovo, kad ono Poenix opet poludio pa tipka di stigne Kate!! Kaaateee!!! ubijem te za onaj zdenkin sir!! Jucer u Kauflandu ga uzmem, sjetim se tvog posta i fino ga vratim na policu!!! |
|||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jooj, sorry, sorry Zna on bit super a i nije valjda u svakom pakiranju š crna dlaka gratis .. I meni došlo neki dan da ga kupim, malo za promijenit, ali trauma je izgleda bila prevelika pa sam odustala Probaj Sparov Budget, jeftiniji je 30% od Dukatovog i Zdenke (š0 kn u usporedbi sa š5) a ko pravi domaci je |
|||
|
|||
strada
Post Options
Thanks(0)
|
||
Za sada se drzim Milbone ali probam taj Sparov kad ovaj postane incidentan
|
|||
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |