Nakon treninga |
Post Reply |
Author | |
MicroGuy
Cita FAQ Joined: 20 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 5 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 21 Kolovoz 2014 at 16:43 |
Pozz ljud, evo zanima me sta vi jedete nakon treninga. Ja kako kad, imam dtri opcije 1. Bijela kuhana riza s tunom, 2. 2 kuhana jaja 3. shake od banane i zobenih (to pijem )
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa možeš sve tri što ti je bolje bez komplikacija
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
filip_myself
Cita FAQ Joined: 10 Veljaca 2014 Location: Sesvete Status: Offline Points: 66 |
Post Options
Thanks(0)
|
Vec sam dosta puta pročitao kako banana nije dobra, onda opet netko kaže da je se može konzumirati. Npr, pročitam "pojedine 1,2 voćke dnevno, s time da vam bananu ne računam kao voćku" i sad vidim da ju neki koriste? Da li ju ja mogu onda koristi i ne obazirati se na svakakve izjave ili ne?
|
|
Live your life be free, you know you can have it all
|
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto banana nije dobra?... zašto slušati budalaštine... i ne okrenuti se i biti realan... zašto baš mora biti 1-2 voćke?
Zašto banana nije voće ?
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
filip_myself
Post Options
Thanks(0)
|
Za ovo "1,2 voćke dnevno, ali banana nije voćka" sam pročitao kod Sandi imerovica.
Ja recimo koristim bananu ujutro za doručak, kombiniram si s jabukom ili bananom. 200g bjelanjaka, 50g zobenih, 1 banana, žlica kakaa, žlica rogača, 5g badema i 5g brusnice |
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
pojedi tu jabuku i bananu ubaci proteina i liftaj ;)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
filip_myself
Post Options
Thanks(0)
|
Mogu ubacit 100g posnog? To mi je 12g proteina na ovih 20g u bjelanjcima
|
|
|
|
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
Zašto se toliko sekiraš? Jedi 1.5- do 2 g po kg proteina... mada nije toliko ni potrebno... i jedi što god hoćeš ostalo i liftaj :) Vjeruj mi skužiti ćeš sa vremenom :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |