napokon skupih hrabrost :) |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
bas budem probala :)
imam doma narance, pa cu pojest jednu narancu i whey :) tnx cure, svaki savjet dobro dode :)
|
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
i naranda je odlican izbor kao i jabuka mislim, to su samo mali dodaci. a kako vidim da ti je prehrana uredena (sve pohvale na trudu i dosadasnjem uspjehu ) mali dodaci mogu napraviti pomake pozz |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
U globalu dobro si slagala al jedini izvori proteina su ti pilece salame svaki dan i jedan dan sam procitao tunu ja mislim....to je poprilicno loše, ubaci svaki dan posni sir i piletinu umjesto te pilece salame? I povrca ti cesto fali u obroku. Pozzic :) |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
vedi08
Viden/a u gymu Joined: 16 Veljaca 2012 Location: rijeka Status: Offline Points: 135 |
Post Options
Thanks(0)
|
dakako da ima tu jos mjesta za radit, hvala na prijedlozima i savjetima
i sad ide ALI :P prvi obrok mi je rano ujutro, i nema teorije da tu dodam povrce,a zadnji obrok mi je jako kasno nakon treninga dakle poslije 22 pa tu izbjegavam voce, zbog secera kako di su mi proteini, pa jaje ima dosta proteina, potovo kad je samo bjelanjak u pitanju :) posni sir je protein, vidim da si u obrocima di sam to koristila pitao di je protein :) tu je, samo nije piletina ili tuna u pitanju :) a ne bi li i fazol trebao imat dosta proteina, najvise od povrca? u svakom slucaju, ubacila sam evo danas voce sluzbeno u preworkout meal skupa sa wheyom, doduse odradila sam takav trening da nisam osjetila nikakv kick :P sutra vjerovatno necu moc izvest kick doslovno :D ali zato cu spavat ko beba, predosjecam :) ketchupa se ne odricem :P doslovno koliko stane u zlicu ga stavim, nekad uz jaja ili pilecu. nemojte me trazit da i ketcup maknem :( tuga me lovi i na samu pomisao :( sad me samo zanima taj moj zadnji obrok, je zaista jako kasno, dakle postwm bude poslije 22, jer dodem doma s treninga najcesce oko 22, i taj zadnji zadnji obrok onda ide pred samo spavanje, i stvarno nemogu jos jednom pojest i meso i povrce i uh jer cu eksplodirat i jer necu zaspat do 4 ujutro, tesko mi to padne, zato kad je radni dan i kad idem na trening tako od 20 do 22, onda taj zadnji obrok uvijek gledam da je samo jogurt ili nesto lagano. ne znam, da popijem jos jednom whey ili tako nesto? mozda neki shake s povrcem? ne znam? Edited by vedi08 - 12 Listopad 2012 at 23:58 |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma hajde, nece ti od zlice kecapa bit nist navecer bilo sta od P+M, ja jedem ili posni s bademima ili jogurt s proteinom konoplje ili wheyem s necim orasastim, nekad pojedem i ove svoje neke kao "gaude" (16%masti)..samo gledaj da je P+M i da je lagano zbog spavanja. Zato što ti je kasno trening ja ne bi uzimala whey prije treninga nego kao pwm s bananom + ovo što sam rekla prije spavanja. Ili 2 put whey prije i poslije + prije spavanja p+m
|
|
vedi08
Post Options
Thanks(0)
|
dakle sad za laku noc posni i par badema ? mogu ja to. samo da ne zvacem neku mesinu sad prije nego padnem u trans.
nije mi uopce problem pojest kako treba cim dodem iz gyma, stovise to mi je najfiniji obrok u danu :D ona integralna riza sto se satima kuha postane delicija :) a tek tuna u vodi <3 ali bas me taj zadnji zadnji jebe. jer ko sto vidis ponoc je :P treba spavat, a kao treba i pojest nesto :D
|
|
avangarde
Post Options
Thanks(0)
|
ja sad pojela 20 g prsuta i popila jogurt :D:D meni mesine nikad dosta :D pa da, kikiriki ili bademi i jogurt ili posni i super ;) bitno da ima nesto sto ce te drzati po noci.. i da, jesam dobro skuzila ili imas negdje samo 4 obroka? bolje bi bilo o1, meduobrok, O2, meduobrok, pwm, O3, obrok za laku noc :)
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
zašto ne? pa salatu uvijek možeš to ne moraš ni zacinit :) Uz jaja dodaj povrce, ako radiš kajganu ubaciš kapule, šampinjona, možeš i kukuruza(iako je on sladak pa ako njega vec ubaciš nek bude sa jajem ujutro ne navecer). fažol a cuj da ali ne znam moš ti u taj fažol narezat 100-200grama kobasice neke normalne i to je vec bolje (meni barem sad ti kako ceš ja sam kažem :) ) E sad kažem di je protein opet jer najbolji protein ti je onaj iz mesa a mesa možeš malo više neceš umrijet. 130g piletine to moš slobodno 200, 100g posnog možeš bez problema 150 pa i 200. A tamo di ti je tuna 70g tu moš dodat 50g posnog jer tih 70g su ti u biti 3 jušne žlice. :) Ako ti je kasno to za jest: mjerica i pol casein-a ne whey-a. Whey je "brz protein", casein je "spor protein" i on ti kao zadnji obrok može poslužit a i u njega bez problema moš ubacit vocku :) Ja ti ne govorim da ti to tako moraš samo kako si i sama rekla da se na tome da još radit :)) Edited by White_Insane - 13 Listopad 2012 at 10:26 |
|
|
|
vedi08
Post Options
Thanks(0)
|
kupim onda taj spor protein za kasni obrok :)
|
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
Eto riješena stvar :)) A ako želiš da ti još sporije djeluje popi ga sa mlijekom i zobene ili banane. Smiksaj u Šejk xD |
|
|
|
vedi08
Post Options
Thanks(0)
|
it's a deal :)
ocekujem daljnji napredak :)
|
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
Eto mjesec dana tako pa vidi što se dogadja :)
|
|
|
|
vedi08
Post Options
Thanks(0)
|
upravo sam dosla s treninga, i pozlilo mi je i povratila sam prewm, sad se ne usudujem ni pojest postwm -.- awkward moment
|
|
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
Što si jela prije, kad si jela i što si radila?
|
|
LiveStrong
|
|
White_Insane
Post Options
Thanks(0)
|
To ja zovem dobar trening :) sad se našopaj :)
|
|
|
|
vedi08
Post Options
Thanks(0)
|
a prije samog treniga sam popila whey i pojela bananu, radila sam
20 min traka, 15 steper, 10 bicikla i lumberjackove + povlacenje konopa cucanj i povlacenje utega + 20 trbusnjaka na lopti dipseve + podizanje nogu obrnuti sklek + upor i jednom rukom valjat uteg trbusnjake kratke i kose sve vjezbe u paru po dva i onda 3 serije pa na iduci par vjezbi prec nisam jucer poslije nista jela jer me jos i neka tresavica ulovila nakon toga pa sam samo isla spavat i popila sam lupocet da ne bi temp sibnula danas sam dobro, a i vaga pokazuje 84 :) pa sam odlicno :D |
|
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |