Naribane pohane tikvice |
Post Reply |
Author | |
dario051
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 18 Veljaca 2011 at 21:30 |
Evo moje omiljeno jelo za vrijeme skidanja kila...fino i
zdravo! š) Tikvice ogulite, naribajte, dodajte žlicu soli i ostavite ih da puste vodu. 2) Umutite 2 jaja, dodajte brašno, u tu masu stavite ocijeđene tikvice i 2-3 žlice ulja. Pecite na tavi (najbolje teflonskoj). Dovoljno je da samo prvi put stavite ulje, jer smjesa vec sadrži ulje. 3) Masu dodajte žlicom, tako da se oblikuju kružici velicine 5-6 cm. 2 srednje tikvice,2 jaja,malo brašna i ulja Edited by dario05š |
|
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ako ti time skidaš kile-svaka cast!!!!
Ja pohanoj i prženoj hrani niti ne primirišem-pa cak i kad nisam u fazi skidanja kila |
|
dario051
Cita FAQ Joined: 18 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
Zaboravio sam naglasit da poham na teflonu s kap ulja(minimum minimuma stavim jer se ne lijepi zbog teflona)...tako da uopce nije kaloricno zbog te kapi ulja |
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |