narudzba problem |
Post Reply |
Author | |
adatar
Viden/a u gymu Joined: 13 Rujan 2012 Status: Offline Points: 227 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 14 Sijecanj 2013 at 12:02 |
ok ,iako sam rekao da vise necu pisat na ovom forumu prisiljen sam pitat gdje mi je paket?
narucio sam u srijedu i jos ga nema,ja kod vas redovno kupujem i nikad se ovo nije desilo,paket mi dodje za dva dana,sad je proslo skoro tjedan,ako nece stic ili niste poslali,otkazao bi pa narucio drugdje |
|
adatar
Post Options
Thanks(0)
|
niti danas nije stiglo,sesti dan,a nema ni odgovora,pa recite nesto barem,ako ne,barem da mogu na brijeme narucit drugdje,to bi bilo fer
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa nazovi ih il kontaktiraj na mail adresu prodaje ako nisi, ne na forumu jer ih tu nema. Inace vikend se ne racuna pod radne dane, tak da su ti 4 dana to.
|
|
adatar
Post Options
Thanks(0)
|
evo nazvao sam,kazu da su mi poslali mail da nema okusa ovog mog proteina,ali nisam dobio nikakv mail,uglavnom kazu krajem tjedna da bi trebao dobit paket.. hvala phoenix
|
|
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma nema na cemu, reko da se ne patis po forumu jer ne vidim nikog od "gazdi" portala da su u zadnje vrijeme prisutni
|
|
adatar
Post Options
Thanks(0)
|
svaka cast prijatelju ;)
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Bilo kakva pitanja vezano za proizvode ili narudžbe, šaljite na e-mail: [email protected] ili zovite na telefon: 01/3732-141. Tako cete dobiti informacije vrlo brzo.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |