Narudzba |
Post Reply |
Author | |
Godfather1985
Cita FAQ Joined: 01 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 07 Ožujak 2012 at 16:52 |
Pozz,narucio sam proteine prije nekih 5 dana i odabrao placanje pouzecem i jos mi to nije stiglo. Kome da se obratim??
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav, radili smo inventuru ovih dana i zato smo malo kasnili s isporukom paketa. Danas smo poslali sve pakete koje smo trebali, tako da bi ti trebalo biti dostavljeno do petka. Svakako javi ovdje cim stigne kako bi znali da je sve u redu.
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Zvonimir Brle
Pali po spravama Joined: 12 Svibanj 2011 Location: Sunja Status: Offline Points: 1018 |
Post Options
Thanks(0)
|
Stigli su proteini :D
|
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Odlicno. Sada peri po treningu i rezultati moraju doci.
Edited by Zoki - 08 Ožujak 2012 at 18:06 |
|
|
|
Godfather1985
Cita FAQ Joined: 01 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 11 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pozz, proteini su stigli al imam jedno pitanje pošto prvi put narucujem to nije mi jasna jedna stvar..narucio sam kantu 100% Whey Gold Standard - 908 g i sad mene zanima jel ta kanta bude puna ili bude napunjena tek do pola,nisam vagao nista,p azato pitam,jer cemu onda tolika kanta ako je samo do pola popunjena kao sto je meni?? :/
|
|
Igor
Viden/a u gymu Joined: 14 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 309 |
Post Options
Thanks(0)
|
Na to pitanje niti najveci umovi današnjice nisu mogli dati odgovor.
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Pozdrav, kanta ne treba biti napunjena do kraja - napunjena je toliko da ima 908 g praha. Velicina kante je mali trik, cisto da izgleda da ima više, no ima samo 908 g. To svi rade, pogledaj si snackove u ducanima kako su napunjeni zrakom - otvoriš vrecicu, a kad ono nije puna.. ista stvar. Bitno je da ima onoliko grama koliko piše na deklaraciji.
|
|
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
Godfather, ne brini, uvijek ima toliko koliko piše - imam iskustva sa kantama
|
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Antete
Cita FAQ Joined: 21 Rujan 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Dobar dan zanima me dali konzumiranjem Nitro-Tech,CE2 Hi-Def,Extreme Speed Shot,BCAA Xplode zanima me smiju li se ovi proizvodi kombinirati i može li doci do nekakvih nuspojava
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Ne bi smjelo biti nuspojava jer se radi o proteinu, kreatinu+beta-alanin+thermo-rk, pre-workout pump-u te BCAA. Moja preporuka je da kreneš s Nitro-Tech i CE2 Hi-Def, vidiš kako ti djeluje pa lagano ubacuješ ostalo.
Edited by Zoki - 22 Rujan 2012 at 12:45 |
|
|
|
Antete
Cita FAQ Joined: 21 Rujan 2012 Status: Offline Points: 4 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ok hvala vam puno
|
|
er0
Cita FAQ Joined: 27 Rujan 2012 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
Da ne otvaram novu temu, pošto vidim da je trenutno nedostupan, ima li ikakvih naznaka kada ce ovaj proizvod ponovno sticiu prodaju?
|
|
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
Door Gym Bar ce ponovno biti u prodaji kroz 30-40 dana. Slobodno ostavi svoj e-mail na linku pa ces dobiti obavijest cim ga vratimo u ponudu.
|
|
|
|
Post Reply | |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |