ne ide i ne ide |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
Kolicinu moras pogledati...pogledaj nutritivnu tablicu...znaci mora se uklopiti u kalorijski unos... napisi mi koliko imas godina, visinu, tezinu, i koliko puta sedmicno se bavis fitnessom i kakav posao radis...pozz
|
|
martaa
Cita FAQ Joined: 27 Sijecanj 2016 Location: croatia Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
169 cm, 60 kg. 6 dana u tjednu vježbam.. nekad samo jači tempo uz kominiranje sa HIITom na orbitreku, nekad oribtrek i još pola sata nekih vježbi (tipa sa fitness blendera, kayla itsines ili 21 day fix)- koliko stignem s obzirom na dnevni raspored i obveze
radim u školi, nije dinamično, al ni ne sjedim cijeli dan.na posao i s posla idem pješke (2,2 km u jedom smjeru) godina 35 :/ |
|
motivation_
Viden/a u gymu Joined: 24 Rujan 2013 Location: Austria Status: Offline Points: 226 |
Post Options
Thanks(0)
|
ok po onome sto sam ja izracunala i po mom misljenju treba to negdje oko 1800 kcal.
znaci ono sto jedes nije ni priblizno toliko kako se meni cini. eto dali smo ti savjete za ishranu, moras poceti spremati hranu prije ako vec nemas vremena taj dan. |
|
motivation_
Post Options
Thanks(0)
|
cak i 2000 kcal uz toliku aktivnost bi bilo ok ja mislim
|
|
martaa
Cita FAQ Joined: 27 Sijecanj 2016 Location: croatia Status: Offline Points: 12 |
Post Options
Thanks(0)
|
a evo, ja mislila da trebam baš dodatno ograničiti unos kalorija, jer ništa ne mrda? znači, ispada da sam još dodatno usporila metabolizam sa slabijom prehranom?
znači, vježbanje ok- samo da pazim na taj unos kalorija? hvala! |
|
motivation_
Post Options
Thanks(0)
|
premalo jedes i metabolizam ti je usporen zato je tako, preforsirala si ga,
vjezbanja dosta a malo hrane sad ti treba oporavak, ja bi ti sta vise savjetovala sad da smanjis vjezbanje na 4 puta da malo sebi dodjes, 2 sedmice
|
|
martaa
Post Options
Thanks(0)
|
Ok, probat cu tako.. Hvala ti na savjetima i pomoci :)
|
|
motivation_
Post Options
Thanks(0)
|
nema na cemu...slikaj se danas i onda kroz mjesec dana i posalji nam slike da vidimo da li ide ili ne ide
|
|
martaa
Post Options
Thanks(0)
|
hoću... hvala puno na savjetima
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |