Ne jos jedan ''kako smrsaviti'' topic... :D |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
nemam_pojma
Cita FAQ Joined: 19 Svibanj 2014 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Evo da se javim i ja,sa nekim kratkim izvjestajem.
Vjezbam vec skoro pa dva mjeseca.Kila je dosta otislo ,u teretani sam vec krenuo sa nekim,bar za mene,ozbiljnijim tezinama.Uhvatim koji dan i za trcanje. Interesuje me sad jedna stvar. Da li bi trebao poslije treninga uzimati glukozu(traubenzucker),vidim sa bukvalno svi koji rade uzimaju.Kod mene je malo drugaciji slucaj,posto ne pijem whey,nego jedem poslije treninga.Sad me interesuje da li da uopste uzima i ako da,kako da ga prijem.Prije ili poslije jela bogatog proteinima? Takodje me interesuje da li i sta da jedem nakon tracanja?Ja najceste popijem samo dosta vode... |
|
avangarde
Fit moderator Joined: 31 Svibanj 2012 Location: Osijek Status: Offline Points: 4028 |
Post Options
Thanks(0)
|
ako ces piti whey poslije treninga s utezima mozes dodati ili grozdani ili med ili pojest bananu. Jel ti treba ili ne whey to moras isprobat mozda ce napravit razliku, mozda nece. Normalno mozes poslije wheya i meda/banane/grozdanog nakon 1,5-2 h jesti puni obrok (m,p i uh). Sto se tice trcanja jedi normalan obrok kako ti ide, vecera ili sta vec. Ne trebas piti whey iza trcanja
pozz |
|
cookies are for pussies
|
|
nemam_pojma
Cita FAQ Joined: 19 Svibanj 2014 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
Whey sam mislio probati ali tek kasnije,za sada sam jos na hrani.Jedem odma poslije treninga ali sam sad u dilemi za dekstrozu,posto bukvalno gdje god mrdnem na forumu,na koji god plan ishrane bacim pogled stoji dekstroza sa wheyom.Zato me interesuje,isplati li se piti dekstrozu odma,posto treba vremena da se ta hrana koju pojedem svari... |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |