Nedisciplinirana |
Post Reply ![]() |
Author | |
myy ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 14 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 09 Lipanj 2009 at 16:42 |
Sto se tice moje prehrane jako sam nedisciplinirana,jedem jednom dnevno ali se fakat nabacam.Vec neko vrijeme radim vjezbice tipa trbusnjaka,dakle nemam nikakva pomagala za vjezbanje.Valjda je svemu kriv i moj posao,radim u skolu i moje tjelesne aktivnosti su na minimumu.
|
|
![]() |
|
anne ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nema posao nikakve veze s tim,u životu je prevenstveno sve stvar navike...to tvoje što jedeš jednom dnevno je i više nego loše,ne znam koliko znaš o tome..meni je žalosno gledat koliko se prvenstveno mladi ljudi loše hrane i uopce ne paze što "bacaju" u sebe a to bi trebalo bit osnovno,nešto kao "opca kultura"....ne triba ic u nikakve krajnosti al znat neka osnovna pravila o zdravoj prehrani i vodit se prema tome svakome bi trebao bit jedan od prioriteta u životu..
![]() |
|
![]() |
|
myy ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 08 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 14 |
Znam da je vazno zdravo se hraniti ali kad god sebi kazem da cu se drzati nekih odluka,uvijek me nesto sprijeci i jednostavno nemam kada jesti.Sve se svede na neki rucak oko tri sata i to je to.Sada sam dobila neke ruzne "slaufe"iako nisam debela.To je sve zbog lose ishrane.Dijeta ne dolazi u obzir jer ionako lose jedem,preostaju mi trbusnjaci.
|
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Tako je. Njima ceš tek skinuti šlaufe. |
|
![]() |
|
Lovro ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 71 |
potrudi se da edeš barem 3 puta na dan. to nebi trebao biti neki problema šlaufovi se ne skidaju trbušnjacima
|
|
![]() |
|
Mele ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 31 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
Jesti 3 puta na dan da bi se smrsalo je premalo , minimalno 5 puta na dan treba jesti |
|
![]() |
|
anne ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 06 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 54 |
da...trbušnjacima šlauf neceš skinut i ukoliko ne pripaziš šta jedeš i dalje ceš se debljati ili ceš u najboljem slucaju ostat takva kakva sad i jesi..za skinut šlauf=pripazit na prehranu i više se kretati i to je to
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |