Nedoumice pocetnika |
Post Reply | Page <1 234 |
Author | |
Buffy
Cita FAQ Joined: 11 Svibanj 2013 Status: Offline Points: 22 |
Post Options
Thanks(0)
|
izgleda da ništa od vježbanja do kraja tjedna ne volim kad nisam doma... nece me valjda 4 dana jako unazaditi. |
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
...a što te tocno sprijecava u tome? Da odradiš bilo kakav trening? |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
Buffy
Post Options
Thanks(0)
|
tv i dnevni boravak su zauzeti, biti ce ljudi cijeli dan tako da ništa od skakanja pred tv-om. razmišljala sam da uzmem bicikl od decka i odem se provozati, malo mi je problem jer mi je bicikl prevelik je on je dosta viši od mene i teško silazim s njega jer mi štanga smeta . bicikl i neka šetanja su mi jedine opcije tako da mislim da cu to napraviti, bolje išta nego ništa. |
|
Markan1989
Pali po spravama Joined: 20 Ožujak 2012 Status: Offline Points: 1079 |
Post Options
Thanks(0)
|
odi u parkic neki i odradi sklekove, veslanje (zgibove ako možeš), cucnjeve, iskorake i za kraj neki tabata burpees ili tako nešto, trening taj cas složiš hehe
|
|
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
...a jedini trening se može pred tv-om odradit? Na raspolaganju imaš: - bar jedan slobodan prostor - vlastito tijelo - bocice, knjige, torbe, stolice.....bilo što što može poslužit kao teret i oprema Draga....sklekovi (ženski ako ne možeš muške), cucnjevi, iskoraci, varijante toga......dipsevi na stolici....bocice u ruku i radi ramena, ledja... torbu na ledja i cucnjaj, diži se na stolicu...igraj se, traži varijante vježbica koje možeš izvest....pa i bez svih tih "rekvizitica", samo da odradiš sklekove, cucnjeve i iskorake napravila si nešto. 20 min, 20 min, ako je intezivno bit ce dovoljno - odradi sve u krugu, na vrijeme ili ponavljanja i to je to, nema filozofije Pogledaj si videe od extreme-a i zapamti vježbice....složi si neki treningic od svega toga i vidjet ceš koliko ti malo treba da odradiš dobar trening....samo volja i malo kreativnosti Naravno, šetnja i ostalo su uvijek dobrodošle dodatne aktivnosti .... |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Fino odeš u parkic a prije toga odeš na jubito i pogledaš zwow bilo koji broj od 1-60 koliko ih trenutno ima, vecina ih je potpuni bodyweight i traju od 20-30minuta, treba ti malo mjesta i još si na zraku.
Ako si spremna ic van na bajk, isto tako umjesto bajka možeš ic trcat, pa radi dionice šprintanja, but kickova, high kneesa, sunožnog skakanja i slicno, uvijek se nadje x-y opcija. Eto troje ljudi i tri prijedloga, to ti je sasvim dovoljno da znaš da imaš opcija :)) A sad dosta izlika i ajmo šetnja :D |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
iver
Mixa shakeove Joined: 22 Svibanj 2012 Status: Offline Points: 631 |
Post Options
Thanks(0)
|
buffy, nemoj stati. Ako imaš 3 kvadrata slobodna, ili i u kupaoni, minutu promrdaj zglobove od glave do pete, minutu jumping jacks, mountain climber ili cross mount.climber,inchworm, squat jump,jump with knee tuck, jumping lunge, lunge with overhead press(imaš bucice), quad pushup ili bilo koji oblik, knee tuck jump, crab walk aki nemaš mjesta 2 pomaka napred 2 natrag, pa http://jillianmichaelsbodyshred.com/move/cardiostanding/jump-jack-squat-touch-ground, broj kombinacija beskonacan, probaj izmjenjivati u svakoj slijedecoj seriji drugi dio tijela, po xx sekundi ili minutu, ne znam tvoju kondiciju, pa ako te ne ubije ponavljaj. Kod vecine vježbi možeš kombinirati i utege. Drži dinamiku, ako ti par minuta ne digne puls na tvojih 190, krivo radiš. u toku dana 2 puta po par minuta, barem. Doskok obavezno mekan,amortizirajuci na prste ne na petu, tek nakon amortizacije citavo stopalo dolje. Ako ti je bucica blizu,i minutu turkish getup, ljudi vec rekli burpee - marinac,skoro izostavih. Za sve imaš video na googlu, bilježi i trening i rezultate da vidiš napredak. A ako ti se ni ovo ne da, posudim ti svoje pse, to je i kardio i trening snage :)
|
|
Buffy
Post Options
Thanks(0)
|
recimo da nisam trenutno u motivirajucoj okolini pa vježbe u stanu ne dolaze u obzir (nije izgovor, stanje situacije je). otišla sam biciklom u vožnju, sutra budem na trcanje. što se zuzane tice, nisam još za to spremna, miljama daleko. ne bi radila ništa ne brzinu što se snage tice jer koliko sam citala vježbe snage se moraju raditi ispravno jer postoji mogucnost od ozljede. vježbe snage nisam radila nikad pa bi to trebala dobro prouciti i imati komp ili tv u blizini. ostajem pri biciklu i/ili trcanju dok se ne vratim doma. napominjem na žalost ne radi se o izgovoru jer imam volje i želje. |
|
Buffy
Post Options
Thanks(0)
|
krenula sam i s treningom snage, zbilja nije po mom guštu ali evo znam da moram. pustim dobru muziku u pozadini. krenula sam s programom od extremefita za pocetnike.
trebati ce mi vremena da zapamtim vježbe, stalno gledam u papiric s bilješkama. za pocetak si dajem mjesec dana :D da vidim koliko toga je moguce napraviti u 30 dana. slatko je i ce biti pod kontrolom i klopa isto. što više ekstra kretanja sa strane. da ponovim mjere: kg cca 60.8 visina: 150 cm struk: 80 cm bokovi: 103 cm neki konacni cilj: 48 kg visina: 160 cm :D (trcim po kiši i nikako da narastem) struk: 70 cm bokovi: 93 cm mislim da je sve realno i izvedivo, osim visine :D |
|
Buffy
Post Options
Thanks(0)
|
jao sabotaže bolesna sam...temperatura i antibiotik
sigurno sam par dana van pogona. i krivo sam napisala mjeru za struk :( 83 cm |
|
Skviki
Viden/a u gymu Joined: 02 Rujan 2009 Status: Offline Points: 475 |
Post Options
Thanks(0)
|
kako si me nasmijala s ovim s visinom i kišom :))) ako je temperatura onda se dobro iznoji :) i to je dobro ;) |
|
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Možda je kisela kiša pa ne rasteš :D
|
|
Buffy
Post Options
Thanks(0)
|
napokon sam bolje, povela vikend u temp preko 39. danas vježbam, nešto laganije i jednostavnije.
nasmijem i sama sebe s visinom ali navikla sam a po kakvoj kiši trcim nemam pojima, nikad nisam analizirala |
|
Post Reply | Page <1 234 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |