neinš02;ormiranost ljudi |
Post Reply ![]() |
Author | |
jedna_mala ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 16 Ožujak 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 517 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 26 Ožujak 2009 at 19:35 |
vidio frend od frendice kod mene proteine i u cudu me pita "pa zašto ti to piješ?"... rekoh em zbog vježbanja, em želim malo smršaviti pa time mjenjam neke obroke i tako... kaže on meni "pa jesi ti normalna - proteini ti debljaju" bla bla..
![]() ![]() " ja sam samo to pio neko vrijeme.. nisam trenirao i zdebljao sam se cca 5 kg u mj dana" to je spomenuo kao dokaz da proteini debljaju, tj da je ta njegova tvrdnja tocna... na što mu kažem u stilu ko zna šta si ti pio, al ak si se zdebljao to ti je jer ti je unos kalorija bio veci od potrošenog - drugog nema... on opet svoje "proteini debljaju! nemoj to pit - zdebljat ceš se, ako želiš smršavit prestani jest" ![]() ![]() on je pio kao napitak od weidera - sa 70% udjelom proteina - tako je rekao.. kaže zove se "CRASH WEIGHT GAIN" tažim ja na netu i nadjoh što je to: CRASH WEIGHT GAIN se uzima samo prije vježbanja za energiju i poslije za oporavak. Nikako se ne preporuca uzimanje prije spavanja, neovisno od treninga ili više od preporucene kolicine - u svakom od nabrojenih slucajeva rezultat je masna umjesto mišicne mase. Naime, tijelo svu neiskorištenu energiju uglavnom skladišti u obliku masnog tkiva! joj, kako me živciraju takvi pametnjakovici.. ![]() |
|
![]() |
|
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Lako što su oni neinformirani, nego kad tako sole pamet a nemaju pojma o cemu pricaju
![]() ![]() Od danas ih redovito ![]() |
|
![]() |
|
Lega ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
šta se zamaraš
![]() |
|
![]() |
|
ewie ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 452 |
Vi muški ste uvik flegma
![]() ![]() |
|
![]() |
|
ThornOfFaith ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Ja sam se prije također trudio da nekome nešto objasnim i uvjerim u suprotno, u ovome slucaju tocno i ispravno ali danas kad pocnu takve rasprave samo ovaj rad
![]() štedi živce i vrijeme! |
|
![]() |
|
Iluvatar ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
baš to :D i ja sam tako.. ponekad još kažem, ali cim vidim da ne slušaju, cao đaci :D |
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |