Nema rezultata |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
ZorroRi
Fit moderator Joined: 16 Prosinac 2014 Location: Zagreb Status: Offline Points: 401 |
Post Options
Thanks(0)
|
nije potrebno brojati. Vazno je da imas recimo 5 obroka i da su otprilike u isto vrijeme svaki dan.
doručak medjuobrok rucak medjuobrok večera i da u svim tim obrocima imas kvalitetne namirnice, a ne prazne kalorije. |
|
Be healthy, be happy.
|
|
yasska
Cita FAQ Joined: 02 Kolovoz 2014 Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne mora ti biti obavezno za početak, idi malim koracima :)
Ali ako primjetiš da ponovo nema nekih rezultata onda bih ti savjetovala da se malo pozabaviš time, jer nije uopće strašno brzo se ufuraš u taj film i poslije ide rutinski. Uglavnom pokušaj prvo ovako s korigiranjem obroka i vjerujem da rezultati neće izostati |
|
Morrighan
Pali po spravama Joined: 05 Svibanj 2010 Location: Yugoslavia Status: Offline Points: 1020 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pa ovo je super program, ali toliko nije za pocetnika da ne znam kako to da iskomenarisem :D. Toliko pliometrije i vezbi eksplozivnosti i kompleksnih vezbi za nekoga ko je tek poceo raditi na snazi i strukturi tela svakako nije preporucljivo...Pritom komplikovano izgleda, neko ko sam vezba i tek je poceo od ovoga bi odustao vrlo brzo Ja nemam nista protiv split treninga i podele na gornji/donji, stavise ako je u pitanju samo estetika odredjenih delova tela, bez nekog preteranog cilja za sredjivanjem celog tela po pitanju estetike i funkcionalnosti onda ce ovoj devojci to i koristiti, posto su u pitanju samo noge, zadnjica i neke masti tako da za nju mozda i nema potrebe da radi neki kruzni full body, samo neka onda malo obogati taj trening nogu i dupeta A to jedino da se javi neko ko trenira po tom principu pa da je savetuje u kom se obimu i intenzitetu rade ti podeljeni treninzi. |
|
hello_
Cita FAQ Joined: 13 Svibanj 2014 Status: Offline Points: 7 |
Post Options
Thanks(0)
|
pozdrav,
evo promijenila sam malo način treninga. Sada sam na traci 20 min (5brzo hodam, ali si stavim uzbrdicu, onda 5 trčim i tako u 2 kruga), statiku više ne radim na 30 sec već na minutu. Polako primjećujem rezultate, ali ono što me brine je to da sam skužila da mi se guzica smanjuje, a ja to nikako ne želim. Inače kada radim noge, radim i vježbe za guzu, ali očito mi to baš ne pomaže, pa ako ima netko neki savjet, neka pomogne |
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |