nema vise okolisanja ogledalo je okrutno |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Wanda
Cita FAQ Joined: 25 Kolovoz 2011 Status: Offline Points: 31 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
My Weight Chart: > 06.07.20šš. - 83 0š.09.20šš. - 75 š4.09.20šš. - 74 26.09.20šš. - 73 Ne mogu nikako staviti ticker u potpis pa cu ga ostaviti ovdje uz dodavanje datuma s promjenama. Edited by Wanda |
||
Wanda
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uglavnom...
Sve se malo usporilo po pitanju vage. Do prije mjesec dana je islo dole i preko kile tjedno a sad ide oko kile u 2 tjedna. U meduvremenu sam dodala malo kalorija u svaki obrok. Nekako nisam bas gladna kroz dan pa mi tesko dode pojesti konkretan rucak koji je veci od ostalih obroka (kako vecina ljudi kombinira) i zbog toga sam u biti slozila da su mi skoro svi obroci (osim vecere) kalorijski ili kolicinski skoro pa isti i jedem ugljikohidrate i u popodnevnim obrocima (opet osim vecere). Primjer od jucer: D: sendvic od snite punozrnatog kruha, sirni namaz, tri snitice neke vindinije sunke s manje masnoca (prvi put to vidla u ponedeljak u ducanu), mala narezana paprika, jogurt šMO: zrnati sir, paradajz i paprika, dvopekic R: pileca prsa dinstana sa porilukom, paprika i paradajz 2MO: cuspajz mahune, š/4 pilecih prsa (iskrsnulo u frizideru), krastavci V: malo posnog, bademi Pola zivotinjskog carsta koje mi je donio necak... Nisam ponosna ali sam bila zadovoljna Plan za danas: D: zobene sa mljebenim bademima i lanenim, vocni jogurt light (joj ove zobene mi idu na uha i nos van kad nisu prokuhane s mlijekom, ali dok nisam doma...eh) šMO: posni, paradajz R: dva kuhana jaja, paradajz i paprika na salatu (dobila paprike i paradajze od kolegice i sad to moram pojest jer je pun frizider) 2MO: cuspajz buca i komadic mesa koji mi ostave od rucka V: posni ili jogurt i neki orascici Imam i sljive sa sobom samo ne znam da i cu ih ubaciti u šMO ili nakon rucka Vecernje hodanje sam prebacila prije vecere jer vise nisu takve vrucine i mislim da mi takav recim odgovara, vidjet cemo u sljedecim danima. Uglavnom, usporilo se... Ali... Nema predaje Edited by Wanda |
||
Wanda
Post Options
Thanks(0)
|
|
73
Ukupno š0 kg u skoro 3 mj. Pozdravljam vas i odlazim na teren. Nadam se da necu otici u plus. |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Odlicno Wanda, vidiš kako je krenulo Treba samo dati jedan kick organizmu kada dođe do stagnacije...promijeniti nešto...treba ga stalno provocirati :) Dopustiš li si kad neki "zabranjeni" obrok? :)
I to ti je normalno inace...da krene sa kilom tjedno pa se uspori... reci, koliko se kreceš sada? |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
tomislav
Cita FAQ Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 1 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ako ste se zaželili promjene imam prjedlog: http://www.ponudadana.hr/r/o/7JPP9PL3
|
||
Wanda
Post Options
Thanks(0)
|
|
Brzinski pozdrav. S terena u selidbu Zabranjeni obrok kazes... khm...inace ponekad (par kockica cokolade min. 65% kakao, djecji rockas pa snitica vocne torte, kolegicin odlazak u penziju i njezn domaci kuruzni kruh, tzv. GRIJEH SMRTNI kolko je dobar, cokoladna bananica, uglavnom barem jednom tjedno pojedem barem jednu veliku jusnu zlicu "junka") , a zadnja 3 tjedna junkam skoro ko prosjecni amerikanac Ne znam da li se stanje na vagi promjenilo od mojeg zadnjeg vaganja jer mi je vaga spakirana na dnu neke kutije. U meduvremenu sam kupila nove hlace, 2 konfekcijska broja manje nego one koje sam nosila (tj. prve nove hlace koje sam kupila unazad 2 godine pa ni u centimetre nisam sigurna da li su se vratili unazad 3 tjedna jer su stare hlace vec bile i rastegnute malo). Junkali smo ko veliki, svi od reda. Pri tome ne mislim bas da smo zderali cips, bombone, kolace i slicno nego je jedan obrok dnevno uglavnom bio ili neki "pileci kebab", pohano sa krumpir salatom, przene ribice, uglavnom je rucak bio ono ponudeno a besplatno. Vagu cu upogoniti kad raspakiramo sve kutije, vjerojatno sljedeci tjedan pa javim kakva je situacija na vagi. Ne krecem se bas puno. Jedan nespretni korak i istegla tetivu, sad je vec super ali 2 tjedna nisam mrdnula vise od minimum potrebnog za dnevne aktivnosti.
Hvala na prijedlogu ali Volovcica, Sesvete i Dubrava mi nikako nisu na ruti. No snimam neke druge lokacije, cim se smjestim krecem u potragu za povoljnom teretanom. |
||
Wanda
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pozdrav.
Nisam vas zaboravila. Hrpa posla, selidba, prinove sa svih strana. Jos 3 kile su otisle u meduvremenu a kitchma zastekala... Zelim vam svima sretne blagdane i jos sretniju 20š2. godinu, puno uspjeha u poslu, ucenju, mrsavljenju i odrzavanju |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |