neobjašnjiva bol u listu |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
ne ljutim se ,krivo si me shvatila puno si mi pomogla,ja sam samo sumnjao da bi ledja mogla bit odgovorna za bol u listu.nisam ni blizu bio siguran,mislio sam da je od ovoga o cemu je theia pisala,stalno mi je noga na gasu. pomogli su mi tvoji odgovori,definitivno cu jacat core pa i ako nije od ledja ,nemože stetiti |
|
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajde dobro...a štetti nece..ak ništa imat ceš sexy trbuh....
Ok...nadam se da ce proc i list....ako ne prođe uskoro...obrati se lijecniku...naravno..... |
|
ifa1981
Viden/a u gymu Joined: 22 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 147 |
Post Options
Thanks(0)
|
pricekat cu još tjedan,dva pa ak se ništ ne promjeni onda ....
|
|
ifa1981
Post Options
Thanks(0)
|
evo list super! puno sam se istezao i trcao sam ,premda je bilo gadno dok sam trcao,imao sam osjecaj da mi je noz zaboden u list.nebi nikome preporucio trcanje kad ga nešto boli al evo meni je pomoglo .istezanje preporucujem,nisam se godinama istezao al tu grešku više necu ponavljat
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |