Nesanica |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma ovaj je davno otjerao nesanicu curke....;)
|
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A jooooooooj.... Ja ti spavam po 4, 5 h preko ljeta, a preko zime max 7 tako da.... Ma, iskreno, žao mi je spavati! |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
..haha, pa ustvari odlican stav, ali neezamisliv za mene ne pamtim kad sam se zadnji put probudio potpuno odmoran. a ti si bome zakasnila dobre 2 godine s replikom |
||
Theia
Pali po spravama Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bo'me!
Tek sam kasnije skužila! Ponovno je bilo otvoreno... hihi! |
||
tare
Mixa shakeove Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Sedirajuce djelovanje: cajevi ili sprej od lavande, odes u apoteku i pitas...
Ili ides sam skupljati ljekovito bilje kao ja, pa pravis sam sebi cajeve Popijes maticnjak pred spavanje i spavas kao mala beba, doslovno |
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |