Nešto za masu |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
whey bas poboljsa okus zobenima..
|
||||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
vjerujem da je bolje,ali ja ga nemogu tako piti..nevjerujem da postoji razlika ako ga posebno pijem? |
||||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Slobodno pojedi zobene i onda odmah nakon toga whey s mlijekom |
||||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
e to stari,,vec sam mislio da nemoze tako...tnx |
||||
|
||||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Nema ne cemu, samo rokaj
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
aa to si mislio...ja sam te krivo skužila sorry :) pa da, nema nikakve razlike ako ga odma poslije tako popiješ...
|
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
dino88
Viden/a u gymu Joined: 28 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 62 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ko ce boga mu dat toliko wheya pa ga piti š0 puta dnevno ! |
||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||
za dorucak i 3 x tjedno za trening nije š0 x dnevno nego š0 x tjedno |
||||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
|||
zar nije š4 puta?? ja ga pijem i kad nemam trening..prije spavanja ga ruknem.. |
||||
|
||||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
pa ako ga tako pijes, onda je š4 puta.. ali ako svaki dan dorucak + 3 put nakon treninga = š0 puta.. ja ga recimo pijem ujutro na dane kad nema treninga.. a kad ima, samo nakon treninga.. ujutro maznem jaja :D
|
||||
|
||||
Gogo
Post Options
Thanks(0)
|
|||
sve u svemu izade na isto...ja zasad rukem svaki dan trening...dok malo nesjednem na svoje... |
||||
|
||||
Flyn
Viden/a u gymu Joined: 17 Rujan 2009 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 108 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
haha dobar davore...to sad i ja kotnam kako sta i doshao sam do istog zajljucka...ipak je malo previse tuchi 3 x svaki dan :)) |
||||
awesome :))
|
||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma cuj..da imam para toliko, pio bih sigurno 3,4 puta whey dnevno.. ali u danasnje vrijeme financije nisu bas stabilne, tako da.. |
||||
|
||||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
cemu prije spavanja Gogo? nepotrebno ti je onda, whey se brzo apsorbira, a to ti ne treba preko noci....uzmi si onda rađe kazein ili pojedi proteini+masti obrok |
||||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||||
davor23
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Najbolje ti je prije spavanja svjezi sir i masnoce..
Evo jucer sam kupio lanene sjemenke u DM-u.. pol kile oko š4kn.. vidim sastav odlican..cista masnoca i proteini.. |
||||
|
||||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Poslušaj davora |
||||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |