Nikako da se rijesim ... sala.. |
Post Reply ![]() |
Page <1 345 |
Author | ||
Fresh ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pardon lapsus :-)
Ovo je preuzeto sa http://farmakologija.com/materia/a_ax.htm Pa svaki put kad ubuduce budeš pisao nešto o djelovanju efedrina uzmi u obzir da sam procitao ovaj tekst :-) Efedrin jest alkaloid iz biljke Ephedra sinica, a pripada skupini simpatomimetika. Po svojem djelovanju jest alfa i beta adrenergic ![]() Edited by Fresh |
||
![]() |
||
Hammerstrength ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 03 Veljaca 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 629 |
|
Hvala bogu, naucio si koristiti google, još jednom...
Neceš ti ništa postici time što nam trpaš pod nos nuspojave, dokle god ti budeš pricao da je efedrin pravljen od kofeina! Zavuci se u mišju rupu sa svojim "znanjem". Sramotiš se i još ti nije jasno da te ljude ismijavaju dok citaju tvoje postove..žalosno, ali tako je. |
||
You can have it all, if you want it badly enough!
|
||
![]() |
||
Fresh ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 25 Rujan 2008 Status: Offline Points: 148 |
|
Evo da ne ponavljam, krivo sam se izrazio da je napravljeno od kofeina, a u postu iznad tvog gore pišu svojstva efedrina, tako da nema potrebe za ponavljanjem toga.
Svatko tko cita ovaj forum neka ima na umu da su se decki s foruma vjerojatno nakrcali raznim sumnjivim preparatima, pa ih sad baš briga za eventualne nuspojave onih koji ce to od njih kupiti, glavno da oni pune svoj proracun. što s tice mene u roku š5 minuta saznao sam sve o efedrinu što me zanima i ne namjeravam ga nikad u životu koristiti. i riskirati svoje zdravlje. |
||
![]() |
||
Mr.O ![]() Viden/a u gymu ![]() Joined: 06 Srpanj 2007 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 99 |
|
Pa ti si onda genijalac...a mi koji smo se nakrcali tim "sumnjivim preparatima" kao što su vitamini, minerali, riblje ulje i whey proteini ma smo svi bili neprosvijeceni dok se ti nisi registrirao na forum...mislim da bi ti ja, a pogotovo moj uvaženi kolega Hammerstrenght(
![]() |
||
![]() |
||
|
Ajde onda molim vas da mi preneste svoja mišljenja i iskustva, možda sam stvarno u krivu. Dajte mi modus za 20 kuna dodataka prehrani dnevno i sa nekim principom bazicne prehrane
|
||
![]() |
||
dalila ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
|
A šta ti ovdje reklamiraš herbalife;)))
A ovi decki svoja mišljenja i iskustva dijele sa ovim forumom vec neko vrijeme...pa slobodno procitaj;)) |
||
![]() |
||
|
Niš ja ne reklamiram sam prenosim svoja iskustva, a sa svojim režimom sam sasvim zadovoljan tak da ono, možda i nekom drugom može pomoci..
|
||
![]() |
||
tare ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 28 Prosinac 2006 Location: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 703 |
|
![]() |
||
earth_dragon ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
|
--- nurture your mind with great thoughts ---
|
||
![]() |
||
earth_dragon ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 19 Rujan 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 19 |
|
da se bolje vidi , kliknite na sliku
![]() |
||
--- nurture your mind with great thoughts ---
|
||
![]() |
||
Theia ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 27 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 1648 |
|
Pa sad smo vec sa provokacijama poceli?! PA DEcKI cE NAM POLUDITI!
![]() |
||
![]() |
||
Odin ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Status: Offline Points: 46 |
|
Ouuuu jeaaaaaa ![]() Još da nas ima ![]() |
||
![]() |
||
kreąo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
|
Za riješiti se sala treba vježbati 3x tjedno sa utezima
i 2x tjedno crobno, treba srediti prehranu i suplementaciju i dovoljno se odmarati. Još jedna stvar koja može puno pomoci je masaža, ja sam kupio rucni masažer na struju sa nastavcima(300 kn)i nakon što izmasiram mišice masiram salo na trbuhu.Takvo "izrazbijano i usitnjeno" salo se puno lakše topi nego "obicno" salo. Ja sam probao i uvjerio se u to. ![]() |
||
![]() |
||
Odin ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 26 Prosinac 2008 Status: Offline Points: 46 |
|
A ako vježbam 4 x tjedno ancrobni i 4 x tjedno crobni onda nece bit salo ici dolje? Get real.. nema tocnih i preciznih uputa, sve ovisi o hrpi faktora.
Jel to nešto ko vibrator? Naravno da sam smrtno ozbiljan jer cim sam vidio da zaista djeluje zaintrigiralo me i povuklo na gore navedeni zakljucak. Ja bi radije omotao stomak folijom i tukao ga bocom punom pijeska i dobio maltene isti efekt. |
||
...a ja nisam pod tom vrstom ja pokazujem i prstom
ja kazem glasno i jasno ja kazem dok nije kasno ja cu reci jednom, dvaput, triput i opet cu ponovit uvijek cu to govorit a vi me probajte oborit.. |
||
![]() |
||
kreąo ![]() Viden/a u gymu ![]() ![]() Joined: 18 Sijecanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 18 |
|
A ako vježbam 4 x tjedno ancrobni i 4 x tjedno crobni onda nece bit salo ici dolje? Get real.. nema tocnih i preciznih uputa, sve ovisi o hrpi faktora.
Odine, sam si napisao da nema tocnih i preciznih uputa a od mene tražiš nekoliko carobnih rijeci da ti ode salo, btw salo ide dolje svaki put kada treniramo No sh*t sherlock, a cemu onda dijeliš onakve savjete. Malo opreznije slj put. i onda si još ljut i nekulturan.Kako se skida salo potraži malo po netu, ne mogu ti ja ovdje pisati knjige, evo jedan lijepi link za to: http://forum.teretana.net/viewtopic.php?t=4627 |
||
![]() |
Post Reply ![]() |
Page <1 345 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |