nike running + ipod |
Post Reply | Page 12> |
Author | ||
NOpain-NOglory
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 10 Travanj 2010 at 18:34 |
|
zaljubljenicima u trcanje i one koji imaju ipod bi definitivno preporucio da si nabace nike + sensor.... Spaja se na ipod i kontrolira vrijeme, brzinu, udaljenost.... sve sto vam za trcanje ikad treba ima...
+ spojis ipod na komp i on ti izlista cijeli graf kako si trcao, di si opao u formi itd. ima i pociju power song koju si sam namjestis i priotiskom na puce:) se aktivira i dize vam puls i ubrzavate. i uz to cujes coool sexy zvuk cure koja mene definitivno motivira kad mi kaze half way workout... a ima tu jos puno dodataka npr. mozemo trcat u paru, imat natjecanja itd... fora fora u svakom slucaju cini trcanje zanimljivijim. evo video:) pa tko oce da skupa osvajamo km..... :) http://www.youtube.com/watch?v=gTv3sHGNOmQ |
||
You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit.It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward.
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
jedino sta mi treba za trcanje su šuze i mp3..hebes te žice...
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
NOpain-NOglory
Cita FAQ Joined: 24 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 41 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
e meni svako jutro jedno jaje nedaje snagu.... pa moram izmisljat toplu vodu:(
|
||
You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain't about how hard ya hit.It's about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward.
|
||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ha??
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
NOpain-NOglory
Post Options
Thanks(0)
|
|
vidim ti u potpisu ^^ zajebajen se... u svakom slucaju ovo je fora.. pa ko voli:)
|
||
|
||
soner_9393
Post Options
Thanks(0)
|
|
aha..
|
||
Rijeąeno na PM.
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
di si ga ti nabavio i koliko košta? jbg, onda moram i najkice kupiti a taman sam pikirala jedne adidaske
|
||
Strong is the new skinny.
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajme, doslo je vrijeme Hi-tech cardia.
Senzori, tiristori, diode, fazeri, warp, CCC |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
chaxy
Pali po spravama Joined: 09 Studeni 2009 Location: Croatia Status: Offline Points: 1305 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Resistance is futile
|
||
Strong is the new skinny.
|
||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne gine asimilacija haha |
||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
||
zac189
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni je Nike+ super motivacija za trcanje |
||
PoleDancer
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
uu zvuci najs...ali jbg ja sam na mp4-u jos uvijek hihi...malo sam zaostala u vremenu :D
|
||
Work, work, work, work!
Work, work bitch, you better work! |
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
pa i Ipod je mp4 |
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
PoleDancer
Cita FAQ Joined: 22 Veljaca 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 37 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
OMG kaj fkt? hahahahhaha..koja sam ja plavusa |
||
Work, work, work, work!
Work, work bitch, you better work! |
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mrzim tehnologiju... trcim u šumi nekoj i slušam ptice....i svoje korake.... al dobro...ja sam cudakinja
|
||
zac189
Cita FAQ Joined: 24 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 9 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni bas treba muzika, inace se vise koncentriram na sve oko sebe nego na
trcanje... |
||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |