Nikola Prugovecki - intervju - trening |
Post Reply | Page <1234> |
Author | |||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
E ovime sigurno neceš privuc našu pažnju |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
preživit cu
|
|||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
kad smo vec kod truda i rada, volio bih ja vidjeti tvog decka da izgleda tako kao sad bez da je dobio na genetskoj lutriji |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
slikat cu ga p.s. Nisam ja ni rekla da izgleda kao Priest, tako i nebi mogao bez icega ;) Edited by Gym_girl |
|||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nisam ni ja rekao da izgleda kao priest, rekao sam nek proba bez dobre genetike izgledati kao što sad izgleda znaci on, ( tvoj decko) procitaj ponovo u prijašnjem postu I ne moraš slike stavljati da dokazuješ nešto, rekla si jedno 5 puta bar kako ima dobru genetiku, nemoj da tražim postove! Ono što želim reci je da tvoje usporedbe nisu baš neke.. kao da ja kažem, volio bi ja vidjet phelpsa da osvoji sve one medalje a da ima moju genetiku dođe na isto Edited by Iluvatar |
|||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
hehe joj joj :) ok, prvi put sam te malo krivo skužila, sad je jasnije što si htio rec...dobro, to je ok, genentika je sranje al upravo bi i bilo zabavno vidjet koliko bi ko uspio izvuc iz nje... Dala sam primjer decka jer mi je to najbliži primjer, zato i najrealniji za ono što sam htjela rec, a ne zato što su mi puna usta njega......nikakve usporedbe, ono što sam njime i tim mojim kokodakanjima htjela rec je da mi je glupo što netko ko dobro izgleda i voli to, i nije puno manje posvecen svemu tome nebi dobro prošao na nekom natjecanju jer bi ga satrli ostali, od kojih su pojedini možda još i manje osobnog truda uložili jer su potpomognuti nekim drugim stvarima...ne generaliziram, ima svakakvih...OPET KAŽEM, ja ne kažem da nitko nebi trebao ništa uzimat jer je to sad toliko normalno i neizbježno..nego da je od pocetka krenulo krivo... jbga Illy ja sam prirodnjak šta da ti kažem :) To je samo moje mišljenje o cijelom tom sustavu, ali deckima i curama se i dalje divim... |
|||
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma kužim ja tebe stvarno i slažem se da bi trebala biti jedna kategorija baš baš natural likovi!
Ono što ja želim reci je da razlika između lošeg geneticara natural i odlicnog geneticara natural može biti kao razlika između lika natural i na roidsima, ako me kužiš! Onda tu rad i trud isto postaje relativan |
|||
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
yes..to stoji......a onda lijepo unutar natural kategorije još podijelit po genetskoj predispoziciji i svi zadovoljni
|
|||
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Da da gymka imaš odlicnog ubildovanog frajera, skužili smo
|
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
a jeste ludi :) ..ja samo želim objasnit...na primjeru, ne? vratimo se mi na Priesta... :) |
|||
|||
Deni
Viden/a u gymu Joined: 01 Studeni 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 136 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
koji je "podaren od prirode" |
|||
|
|||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
||
eh Gymka moja, sama si se uvukla .....
|
|||
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Filozofija je da ce netko bolje napredovat na gearu nego natural? Thorn tebi ovdje ništa ne može bit korisno kad vec sve znaš, bit ce korisno onima koji ne znaju neke stvari Necemo od ovog valjda pravit prepirku, nema smisla |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Viš ti što se lome koplja oko ovog lika. Gymka je dobro rekla, od pocetka je krenulo krivo, i nema više povratka. Jedni pravdaju pikanje, drugi ne, i to je to. Ja sam jedan od ovih drugih. A to što je to postalo kao dobar da, mislim da nije izgovor da se uzima.
|
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
ThornOfFaith
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma mene sam zanima u cijeloj ovoj prici jeli gymkin decko na sterojidima
|
|||
Iluvatar
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ne lome se koplja oko priesta nego oko necega što je cesto u fitness svijetu Doping se koristi još od osnivanja olimpijskih igara.. to što je postao profinjeniji, to je druga stvar... vrhunskog sporta nema bez dopinga, to je cinjenica sviđalo se to vama ili ne Kad ce te slike, gymkinog decka? toliko slušamo o njemu mjesecima a ništa od slika?! |
|||
|||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |