nisam baš novi fitovac :P |
Post Reply | Page <12 |
Author | ||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Uskoro ceš vidjeti mrvicu
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
To ti meni? Ma ne, nije mi baš batak napet A i sigurno ne bih zakrmila prije nego pomažem tanjur
|
||
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
davor23 - hvala :)
gymka, kod tebe u pitanju sigurno nisu masti ;) |
||
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Više me izmori kolicina hrane što moram pojesti , nego trening sami Saš vidit kad blebnem sliku sam da uspijem nekak prebaciti u pokažite što jedete tepsija cijela pwm-a :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma neeeeeeee.....ja sam savršena No hajde, dopustite mi da se osjecam sasvim prosjecno i debelo, bar do sredine proljeca |
||
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ne vidim ja to što ti pricaš vidim samo super trokut i velike rucice :D
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa se ti sad zapitaj zašto to ne vidiš Postavit cu cijele slike Ma mislim, nebitno....i da su slike ne znam kakve nikad se ne vidi sve...a i pitanje kakve ko vizije ima tako da.....ja samo želim dat jednu realnu sliku sebe u odnosu na ono što ja želim i što znam da drugi traže Ja sam ionako sad u nekom drugom svijetu, da nisam bih skakutala malo cešce i jela malo manje
Edited by Gym_girl - 23 Listopad 2013 at 11:59 |
||
||
mettasttaza
Post Options
Thanks(0)
|
|
Jel to o onome što sam napisao pred kraj u PM-u Ili sam pogrešno skužio
|
||
Rodjen si s potencijalom
||
Gym_girl
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma ni na kraj pameti dok sam pisala, ali moglo bi se povezat Necemo offtopicarit više, sve je jasno
|
||
||
Jean
Viden/a u gymu Joined: 26 Srpanj 2012 Location: Zagreb Status: Offline Points: 190 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
bok svima, evo mene malo opet :) sve najbolje u 2014. :)
sad sam na 3 treninga tjedno, jer sam doma pa stignem, ali uskoro opet krece faks i vracam se na 2 treninga tjedno + hodanje, pa me zanima jel ovo dobra zamjena za trening? npr. u sri ovo, a u sub trening koji sam do sad radila 2x na tjedan. http://www.zuzkalight.com/blog/100-reps-zwow-100/ odradila sam ga danas, trebalo mi je oko 20 minuta + zagrijavanje i istezanje na kraju (sve skupa oko pola sata) |
||
a year from now you'll wish you had started TODAY.
|
||
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |