NLO i sva ostala cudna bica |
Post Reply | Page 12> |
Author | |||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 02 Svibanj 2010 at 14:48 |
||
Vidim da FITovci obožavaju cudne ljude / prirodu i sve što je nestandardno.
što mislite o NLOima i vanzemljcima - postoje li? Idemo postaviti nekoliko slika gdje bi se jasno vidjelo da nas je "netko posjetio".. hehe.. Krugovi u žitu: izvor slika: http://www.share-international.net/hrv/dodatne_teme/cuda/kru govi_u_zitu.htm Interesantno je vidjeti kako je to kvalitetno odrađeno, znaci nisu neke nedefinirane linije nego je prelijepo to vidjeti.. Slobodno stavljajte slike, video isjecke, linkove i sve što se povezuje na ovu temu. Vaše mišljenje cekamo .. vjerujete li u ovo sve? Edited by Zoki |
|||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
bar nesto sta je moguce,oni postoje sigurno znan.
|
|||
soner_9393
Fit moderator Joined: 22 Sijecanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 3111 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ove slike su stvarno realne i prehebeno izgledaju, ako hoce, mogu i meni u dvorištu nešto takvo napravit
Edited by soner_9393 |
|||
Rijeąeno na PM.
|
|||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Jel ti to bog reko kad te blagoslovio? |
|||
ena:)))
Pali po spravama Joined: 13 Srpanj 2009 Status: Offline Points: 1382 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
oduvijek su me ta žita fascinirala... opcenito, pricice i
dokumentarci o NLOima... |
|||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Evo još malo krugova u žitu..
izvor:http://www.share-international.net/hrv/dodatne_teme/cu da/krugovi_u_zitu.htm Predobro, jelda FITovci... |
|||
|
|||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
nije nego su mi oni rekli kad su me oteli |
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
što su ti sve radili.. ? Jesi im morao roditi djecu ili? |
|||
|
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
rec cu in da i tebe posjete pa ces saznat iz prve ruke
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
NE treba. Hvala.. Pa znaš da je teorija da oni koji su otimani - na njima su rađena istraživanja ili su ih tražili da im rode djecu.. U TV prilozima su uglavnom takva otimanja prikazivali.. |
|||
|
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
Ma tih teorija ima koliko i ljudi valjda, ne može covjek bit pametan pa zakljucit nešto racionalno. Nešto cudno se dešava i ima neceg tamo vani. Moje mišljenje je da i ako postoje neki alieni, mislim da nemaju bas neke koristi da dolaze na zemlju, otmu nekoh john doea, ili otimaju neku stoku, malo testiraju na njima pa ih vrate natrag. Ja sam više onaj tip, ako dođu, to nece izac na dobro. Kao što uvijek biva kad se sretnu dvije civilizacije od kojih je jedna drasticno naprednija.
|
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
||
I da, evo jedna lijepa:
|
|||
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
Postoji prica da posebne državne agencije u Americi vec imaju nekoliko primjeraka vanzemaljskih bica i da se rade testiranja također na njima - vjeruješ li u to? Zanima me koliko su napredniji od nas - zanimljivo je to vidjeti... |
|||
|
|||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
||
zoki,kasno je vec san in javija
|
|||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
||
a jebga onda .. nek me uzmu.. možda imaju neku cool teretanu... Edited by Zoki |
|||
|
|||
Furai
Post Options
Thanks(0)
|
||
Pogledaj teoretskog fizicara Michio Kaku-a na Tube-u, ima jako dobra predavanja, i ima jako zanimljiva mišljenja o alienima. A ovo mislis na Area5š, Dulche bazu i ostalo. Pa tamo se definitivno nešto dešava što je sumnjivog morala. Iako, dezinformatora na svakom cošku koliko voliš.
A možda su razvili i neku psiho-metodu da ti samo ucitaju software u glavu a ti rasteš, nema znoja, samo dobra forma |
|||
|
|||
Post Reply | Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |