New Posts New Posts RSS Feed - NLO i sva ostala cudna bica
  FAQ FAQ  Forum Search   Events   Register Register  Login Login

NLO i sva ostala cudna bica

Post Reply Post Reply Page  12>
Author
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Status: Offline
Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Topic: NLO i sva ostala cudna bica
    Posted: 02 Svibanj 2010 at 14:48
Vidim da FITovci obožavaju cudne ljude / prirodu i sve što je nestandardno.
što mislite o NLOima i vanzemljcima - postoje li?

Idemo postaviti nekoliko slika gdje bi se jasno vidjelo da nas je "netko posjetio".. hehe..

Krugovi u žitu:

izvor slika: http://www.share-international.net/hrv/dodatne_teme/cuda/kru govi_u_zitu.htm

Interesantno je vidjeti kako je to kvalitetno odrađeno, znaci nisu neke nedefinirane linije nego je prelijepo to vidjeti..

Slobodno stavljajte slike, video isjecke, linkove i sve što se povezuje na ovu temu.
Vaše mišljenje cekamo .. vjerujete li u ovo sve?

Edited by Zoki
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2010 at 16:15
 bar nesto sta je moguce,oni postoje sigurno znan.
Back to Top
soner_9393 View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote soner_9393 Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2010 at 16:29
  Ove slike su stvarno realne i prehebeno izgledaju, ako hoce, mogu i meni u dvorištu nešto takvo napravit

Edited by soner_9393
Rijeąeno na PM.
Back to Top
ThornOfFaith View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ThornOfFaith Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2010 at 16:48

Originally posted by zmaj zmaj wrote:

Jel ti to bog reko kad te blagoslovio?

Back to Top
ena:))) View Drop Down
Pali po spravama
Pali po spravama

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote ena:))) Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2010 at 17:17
oduvijek su me ta žita fascinirala... opcenito, pricice i
dokumentarci o NLOima...
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2010 at 22:51
Evo još malo krugova u žitu..

izvor:http://www.share-international.net/hrv/dodatne_teme/cu da/krugovi_u_zitu.htm

Predobro, jelda FITovci...

Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2010 at 22:56
Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

nije nego su mi oni rekli kad su me oteli

Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2010 at 22:58

Originally posted by ThornOfFaith ThornOfFaith wrote:

nije nego su mi oni rekli kad su me oteli

što su ti sve radili.. ? Jesi im morao roditi djecu ili?
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2010 at 23:01
 rec cu in da i tebe posjete pa ces saznat iz prve ruke
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2010 at 23:11

rec cu in da i tebe posjete pa ces saznat iz prve ruke

NE treba. Hvala..

Pa znaš da je teorija da oni koji su otimani - na njima su rađena istraživanja ili su ih tražili da im rode djecu.. U TV prilozima su uglavnom takva otimanja prikazivali..
Back to Top
Furai View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Furai Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2010 at 23:34
Ma tih teorija ima koliko i ljudi valjda, ne može covjek bit pametan pa zakljucit nešto racionalno. Nešto cudno se dešava i ima neceg tamo vani. Moje mišljenje je da i ako postoje neki alieni, mislim da nemaju bas neke koristi da dolaze na zemlju, otmu nekoh john doea, ili otimaju neku stoku, malo testiraju na njima pa ih vrate natrag. Ja sam više onaj tip, ako dođu, to nece izac na dobro. Kao što uvijek biva kad se sretnu dvije civilizacije od kojih je jedna drasticno naprednija.
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
Back to Top
Furai View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Furai Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2010 at 23:34
I da, evo jedna lijepa:

There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 02 Svibanj 2010 at 23:46
Originally posted by Furai Furai wrote:

Ma tih teorija ima koliko i ljudi valjda, ne može covjek bit pametan pa zakljucit nešto racionalno. Nešto cudno se dešava i ima neceg tamo vani. Moje mišljenje je da i ako postoje neki alieni, mislim da nemaju bas neke koristi da dolaze na zemlju, otmu nekoh john doea, ili otimaju neku stoku, malo testiraju na njima pa ih vrate natrag. Ja sam više onaj tip, ako dođu, to nece izac na dobro. Kao što uvijek biva kad se sretnu dvije civilizacije od kojih je jedna drasticno naprednija.

Postoji prica da posebne državne agencije u Americi vec imaju nekoliko primjeraka vanzemaljskih bica i da se rade testiranja također na njima - vjeruješ li u to?

Zanima me koliko su napredniji od nas - zanimljivo je to vidjeti...
Back to Top
zmaj View Drop Down
Fitness freak
Fitness freak

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote zmaj Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Svibanj 2010 at 10:51
 zoki,kasno je vec san in javija
Back to Top
Zoki View Drop Down
Fit moderator
Fit moderator

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Zoki Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Svibanj 2010 at 10:52

zoki,kasno je vec san in javija

a jebga onda .. nek me uzmu.. možda imaju neku cool teretanu... 

Edited by Zoki
Back to Top
Furai View Drop Down
Mixa shakeove
Mixa shakeove

Post Options Post Options   Thanks (0) Thanks(0)   Quote Furai Quote  Post ReplyReply Direct Link To This Post Posted: 03 Svibanj 2010 at 11:03
Originally posted by Zoki Zoki wrote:

Postoji prica da posebne državne agencije u Americi vec imaju nekoliko primjeraka vanzemaljskih bica i da se rade testiranja također na njima - vjeruješ li u to?

Zanima me koliko su napredniji od nas - zanimljivo je to vidjeti...

Pogledaj teoretskog fizicara Michio Kaku-a na Tube-u, ima jako dobra predavanja, i ima jako zanimljiva mišljenja o alienima.
A ovo mislis na Area5š, Dulche bazu i ostalo. Pa tamo se definitivno nešto dešava što je sumnjivog morala. Iako, dezinformatora na svakom cošku koliko voliš.
Originally posted by Zoki Zoki wrote:

Možda imaju neku cool teretanu

A možda su razvili i neku psiho-metodu da ti samo ucitaju software u glavu a ti rasteš, nema znoja, samo dobra forma

Back to Top
 Post Reply Post Reply Page  12>
  Share Topic   

Forum Jump Forum Permissions View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.14
Copyright ©2001-2012 Web Wiz Ltd.