No pain no gain :D |
Post Reply | Page 123> |
Author | |
Lucky
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
Posted: 24 Sijecanj 2011 at 23:08 |
Evo ovak da pocnem :D prije 2 godine sam imala kojih 60 kila, pocela vježbati, nešto popravila prehranu i evo me sada na 49 kila :)ali moj problem je trbušcic i rado bi ga se riješila. Hodala sam neko vrijeme u teretanu al mi je to oduzimalo previše vremena.Onda sam pocela vježbati kod kuce to je bilo pola sata na biciklu i nakon nekog vremena po 500 trbušnjaka. Danas sam pocela s insanity workout-om i sviđa mi se jako, makar sam skoro izdahnula al bit ce bolje s vremenom :D(nadam se :D) A prehrana je spala na živu katastrofu, jela sam dva puta dnevno i to ne baš nešto zdravu hranu. Jucer sam se malo educirala na vašem forumu i eto pocela danas sa 5 obroka. Bilo je tu puno zelene salate, voca, ribe, oraha, jogurta.
mjere su ovak: struk 65 bedra 92 prsa 89 ruke 2š Molim vas da mi pomognete jer ovo cudo s trbuha se ne mice xD hvala :))) |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Salo ti zadnje odlazi s trbuha
Nije ovo uopce toliko loše, ajd samo napiši kako ti izgleda prehrana |
|
marie_2
Viden/a u gymu Joined: 17 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 155 |
Post Options
Thanks(0)
|
ajme, da ja ovako izgledam ne bih ja o nikakvom mršavljenju razmišljla.
pa super izgledaš!! |
|
When all else fails, persistence prevails. =)
|
|
Tinkerbelldotcom
Viden/a u gymu Joined: 18 Prosinac 2010 Status: Offline Points: 100 |
Post Options
Thanks(0)
|
nisam ekspert,no malo miški ne bi škodilo inace najs... |
|
Lady Lu
Viden/a u gymu Joined: 08 Prosinac 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 97 |
Post Options
Thanks(0)
|
sviđa mi se tvoj struk, bas je tanak..
i ruke.. a ja sam odustala od trbušnjaka, i posvetila se cucnjevima, i ovakvim vjezbama (imas video u clanku) pa si procitaj.. https://www.fitness.com.hr/vjezbe/savjeti-za-vjezbanje/Kako-p ostici-bolje-trbusnjake.aspx btw. super izgledas.. koliko si visoka?? edit:postavljen link Edited by Zoki |
|
Lucky
Post Options
Thanks(0)
|
Znam da zadnje odlazi..al nikak da otiđe :D dobro, uvjerila sam se da trbušnjaci baš i ne pomažu, sad cu se znojit sa Insanity-jem, bome sam vec zaradila upalu mišica od jednog treninga :D
A prehrana xD pa evo danas sam za dorucak uzela griz sa žlicom meda i caj, za međuobrok cu neku narancu, jabuku, rucak inace ne jedem meso osim ribe tak da cu vjerojatno tunjevinu s nekom rižom il krumpirom pa opet neko voce i za veceru jogurt opet smuckat s vocem jer mi je ovak sam bljak :DNisam navikla jesti 5 puta dnevno tak da ce mi trebati dok se malo ne prilagodim, danas cu kupit ovu zob kaj vi svi za dorucak jedete da vidim kaj je to :D:D @marie hvala ti :) a ne bi ja baš mršavila ja bi samo htjela skinuti to salo sa trbuha i doci u kondiciju neku, ojacat malo mišice i tako :) @lady Lu hvala puno :* visoka sam š68 koliko sam uspjela izmjerit metrom doma. Hvala ti na linku isprobat cu sigurno :)) |
|
Pitbull
Pali po spravama Joined: 27 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 1572 |
Post Options
Thanks(0)
|
Uz to voce u međuobrocima ubaci neki izvor proteina ( npr.
posni sir) i navecer izbjegavaj voce Za veceru nemoj samo jogurt, bolje pojedi posnog i badema/kikirikija |
|
mesek
Pali po spravama Joined: 04 Svibanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1229 |
Post Options
Thanks(0)
|
strukic je oke
|
|
will smoke your weed for food!
|
|
Lucky
Post Options
Thanks(0)
|
na zapovijed :D hvala ti puno, ovo mi je od velike pomoci mesek fala |
|
Mini me
Mixa shakeove Joined: 19 Travanj 2010 Location: Miami Status: Offline Points: 685 |
Post Options
Thanks(0)
|
sexy građa, strukic za š0! :))
|
|
Obstacles are what you see when you take your eyes off your goal.
Stay focused. |
|
Lucky
Post Options
Thanks(0)
|
Danke
|
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
je, vidi se da je stomak problem, ogroman je.
no, ima spasa, možeš stanjiti i trbuh. |
|
strada
Viden/a u gymu Joined: 30 Srpanj 2010 Location: Croatia Status: Offline Points: 330 |
Post Options
Thanks(0)
|
?? ti to ozbiljno?? Baj d vej, Lucky meni se svida kako izgledas Edited by strada |
|
Asia
Viden/a u gymu Joined: 11 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 235 |
Post Options
Thanks(0)
|
Mene bi zanimale slike cijelog tijela,možda još ruke i noge cijele,i guza...
Iz slijedeceg razloga-iste visine smo,i kada ja padnem ispod 54 kg izgledam anoreksicno |
|
Lucky
Post Options
Thanks(0)
|
Thorn, dobro bi mi došli i neki tvoji savjeti
@strada, joj hvala ti :* @ Asia budem ti stavila il poslala na pm još neke slike, ja sam ti isto dosta mršava, ne izgledam baš anoreksicno al možda ovisi i o tipu tijela, zapravno ne znam :D |
|
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
i meni bi dobro došlo ponešto al jbg savjeti konkretno u vezi cega? |
|
Post Reply | Page 123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |