No pain no gain :D |
Post Reply | Page <123 |
Author | |
Zdeen
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ne odustajem!
Još uvijek me povremeno zabole listovi & potkoljenice, ali kako bjaše na pocetku, sada je Doduše, još uvijek izbjegavam vagu u širokom luku, ali dobro se osjecam |
|
Lucky
Cita FAQ Joined: 24 Sijecanj 2011 Status: Offline Points: 43 |
Post Options
Thanks(0)
|
ma kaj ce ti vaga, baci to xD :D drago mi je da ti ide :D you go girl :D javljaj kak ide, nemoj zaboraviti :D :*
|
|
Zdeen
Cita FAQ Joined: 25 Sijecanj 2011 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 33 |
Post Options
Thanks(0)
|
Hej girl! Ide li?
Ja sutra krecem s 4 tjednom, dns sam malo skrenula s kursa, opustila se u klopi, cak sam i slatko jela ... Tješi me što sam obavila prvo ovogodišnje trcanje, nekih 3 km, pa mi kao malo lakše, kao...aham, moš' mislit'!! Moram se pohvaliti da osjetim da mi je kondicija poboljšana, bez obzira što sam krenula djelomicno utrenirana....A ti? Kako napreduješ?? |
|
Lucky
Post Options
Thanks(0)
|
uf ti si vec daleko dogurala :D tak treba :D
ja sam ovaj vikend totalno stagnirala sa svime, bila s dragim na vikendu, pa malo meksicki restorani pa malo talijanski i buuu, ništ nisam pazila :( a bome ni previše vježbala, danas se pokušavam vratiti na tracnice :) |
|
Zdeen
Post Options
Thanks(0)
|
Hajde samo, imaš volje...
U redu je ponekad malkoc se i zaboraviti Barem si napunila baterije, opustila se i sada si spremna za nove Suicide Drils :-** |
|
Lucky
Post Options
Thanks(0)
|
bome i previše sam se opustila xD jesu strašni treninzi poslije? jesi dobila kakve mišice?
Edited by Lucky |
|
Zdeen
Post Options
Thanks(0)
|
Svaki trening mi je strašan, ali je osjecaj nakon treninga
i tuša, nezamjenjiv!!! Inace sam aktivan tip, ne cmoljim i dajem sve ili ništa..Misici? Ne znam, guza, noge, onak, ne pretjerano, ruke osjetim da su cvršce, gornji i bocni trbušnajci se lagano naziru, pod opipom je cvršce. Doduše, s tim trbušnjacima i nije bilo nešto pretjerano problema, nikada nisu ni bili ugušeni salom. Ali donji stomak ne da baš nešto, ostaje uporan ...To mi je oduvijek problem. A ti? Kakva je situacija?? |
|
Lucky
Post Options
Thanks(0)
|
ide,ide :D osjecam guzu i noge da su cvršci, trbuh..hmm..mislim da je nekak isti al osjetim mišice ispod svega toga
|
|
Zdeen
Post Options
Thanks(0)
|
Ponosna sam na tebe! |
|
Lucky
Post Options
Thanks(0)
|
ajooooiiii :D hvala ti, ljubim te :****
|
|
Lucky
Post Options
Thanks(0)
|
Imam pitanje jedno :D jucer kad sam vježbala mi koljeno iskocilo, nisam osjecala nikakvu bol nego samo neki pritisak i nikako ispružit nogu, bila odmah na hitnoj, pa na kirurgiji simo tamo, na srecu nije nista puklo. Al su mi tako razgibali nogu da mi je naoteklo i užasno boli sada. zamotali su mi samo elasticnim zavojem i trebam stavljati obloge. sad mene zanima koliko bude to trajalo i koliko je sigurno vremenski da pocnem opet vježbati?
|
|
Lucky
Post Options
Thanks(0)
|
hvala na clanku vjerojatno sam se premalo zagrijala.
|
|
Lucky
Post Options
Thanks(0)
|
evoooo mene again :D sredila ja koljeno, lagano vježbala do sad, sredila prehranu i pocela s beachbody-em ovaj tjedan. držite mi fige ovaj put :D pozdrav!
|
|
Post Reply | Page <123 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |