Nogometaši! |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
Furai
Mixa shakeove Joined: 05 Prosinac 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 746 |
Post Options
Thanks(0)
|
Po meni Ronaldo nije ništa posebno. Niš posebno građa, et vidi se six pack, ali ja poznajem par ljudi koji izgledaju daleko bolje od njega. E to što je on medijski napucan kao da je sišao Isus s neba, to je druga prica vec. Izgleda dobro, i ništa više.
|
|
There are few things graven in stone, except that you have to squat or you're a pussy.
|
|
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
Pokusavamo reci da za nogometasa izgleda odlicno. Pa nije on fitness ikona, vec NOGOMETAS!! Kao sto u tenisu se izdvoji Nadal da je misicav, tako ovdje Ronaldo. |
|
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
|
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
@Illuvatar i Davor - osjecam se kao debil raspravljajuci o Cristianu Ronaldu.
Furai je pojasnio s ovom prispodobom o "isusu koji je sišao s neba"... i to sam i ja htio reci |
|
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
Ma ne gledam nogomet uopce niti pratim tako da nisam ni eslušao price o tome da dobro izgleda pa je to ocito izvor nerazumjevanja! Ali kužim situaciju |
|
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
|
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
Druga je stvar što je Ronaldno svuda po medijima... lik dobro izgleda i kada ne bi znali tko je on i dalje bi to rekli...
|
|
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |