Normal or Paranormal? |
Post Reply ![]() |
Author | |
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 17 Prosinac 2010 at 13:27 |
Zatrpani sa svih strana raznoraznim SF serijama, knjigama, filmovima i dokumentarcima, sigurno se svi ponekad pitamo "što se nalazi s onu stranu granice?"
zanimaju li vas i u kojoj mjeri paranormalne teme, ono što je na rubu znanosti? Znate li nekog ili ste sami imali iskustva koja granice sa realnošcu svijeta kakvog poznajemo ili cak prelaze tu granicu? |
|
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|
![]() |
|
zika ![]() Fitness freak ![]() ![]() Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
NE, za sve
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() uopce mi ne pada na pamet razmišljat o tome jer me to samo baca s putanje i bzvz zbunjuje što? gdje? zašto?, a konkretno ništ od toga nemam ![]() |
|
LiveStrong
|
|
![]() |
|
AnastasiaB ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
meni su poltergeistovi bili zanimljivi jedno vrijeme
![]() |
|
![]() |
|
Kate ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
jooooooooooj, ma znam da zvuci pomalo neobicno, ali ima ljudi koji su doživili neke vrlo neobicne situacije, koma, polukoma i to...vjeruj mi, ima ih ![]() |
|
Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
|
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |