Nova nagradna igra - osvoji nagrade! |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
ma sve 5, al u slijedecih tjedan/dva moram sudjelovati u školskim obavezama, pa se ukljucujem |
||
Gogo
Viden/a u gymu Joined: 19 Listopad 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 321 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
dobra podrska.... |
||
uporan sam ,uporan :-)))
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Napiši 2 blog posta koje obožavaš pisati , sastavi š-2 stranice worda sa svojim savjetima za vježbanje i nabaci video isjecak gdje izvodiš neku vježbu.. Pazi sad - vremena imate mjesec dana.. fakat imate vremena.. Lagano krenite s pojedinim zadacima i kasnije cemo odluciti tko je zaslužio nagradu, a tko nije.. Malo smo "zakomplicirali" put do nagrade u ovoj nagradnoj, no vremena je mnogo i kad se malo bolje promisli.. možete biti gotovi za par sati i imati ispunjene uvjete.. zar ne? Edited by Zoki |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koja je svrha tih word/pdf savjeta za vježbanje što budu poslani? što ce biti s njima nakon što završi nagradna igra?
|
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
My vote knjiga "Budi fit! - savjeti i svjedocanstva ljudi poput vas", ali to ne
bude sigurno Mozda bi se segmenti mogli iskoristit za onu cro p90x varijantu? @thorn uzlazni postcount |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajmo video vaseg treninga.. ja sam objavio 3 videa.. bit ce ih jos..
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Novost: odstranili smo snimanje VIDEO isjecka za uvjet u nagradnoj igri - razlog: FITovci su sramežljivi..
Link -> Uvjete pogledajte ovdje Oni koji su snimili i potrudili se, imaju jedan + i sitnu prednost u cijelom procesu nagradne igre. Drugi puta cete za kaznu morati snimiti serijal vježbi... Nadam se da cete se sada svi ukljuciti pošto nije potrebna "high-tech" oprema i nema razloga da ne kažete svoje iskustvo + osvojite nagrade!
Mogli bi kreirati jednu povecu fitness knjigu (vi recite naziv) koja ce biti dostupna na download, a sastojati ce se od konkretnih savjeta za newbove ili ekipu koja ne napreduje u svom fitness / sportskom svijetu.. Također možemo kreirati poveci FITNESS FAQ koji ce biti dostupan na naslovnici i sl. Naravno svaka dodatna ideja je dobrodošla - kvalitetne informacije ce se definitivno iskoristiti i biti potpisane od osoba koje su ucestvovale u kreiranju tvari. Edited by Zoki |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Zoki ja ipak smatram da si trebao ostaviti video snimak vježbanja kao uvjet, cisto da se malo podigne ljestvica kriterija za osvajanje nagrade
A uostalom, i zanimljivo je. A što se tice tih ebook-a, nije loša ideja i tako nekako sam si i ja predocio u glavi razloge zbog kojih se to mora poslat samo nisam bio siguran. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
I ja mislim da je bezveze da je maknut video.. Ipak bi se za nagrade trebali malo vise potruditi fitovci.. |
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ekipa je gunđala od tech nedostataka do 'što ja moram biti na videu'? Tko objavi VIDEO isjecak, ima malu prednost stoga hrabri ce biti nagrađeni! Nadam se da ce se sada svi prikljuciti nagradnoj.. |
||
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo da pitam, ovaj Word-popis Tips & Tricks odnosi se samo na male tajne u vježbanju ili može neki savjet i iz prehrane doci u obzir? |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pošto je preko 70% u fitnessu -> pravilna prehrana - trikovi i savjeti iz vježbanja i prehrane su dozvoljeni i ocekivani. |
||
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ajmo ekipa aktivirajte se, dobio sam nekoliko e-bookova. Želim još!
|
||
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Do kad ovo traje...jer ima vremena drugi tjedan.... trenutno sam zatrpana na poslu, edukacijama i treninzima... jednostavno ne stižem ništa.... nisam pisala ovdje godinama....uf.....
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
A sada sam vidjela da sam trebala biti aktivna..nema veze...biti cu drugi krug....;) Ipak bi moglo biti nešto drugi tjedan bez obzira na igru....;)
|
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |