Nova nagradna igra - osvoji nagrade! |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Slobodno se prikljuci - nagradna igra traje do 20.š2.2009. |
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
|
||
Kate
Pali po spravama Joined: 12 Lipanj 2009 Status: Offline Points: 1580 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Eto, upravo vidila rezultate nagradne igre. Puno puno hvala! Lijep poklon za Božic, stvarno, baš me jako razveselilo procitat ovo! cestitam Gymki i Davoru na nagradama, baš mi je drago zbog njih. |
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
cestitke Kate! Drago mi je da si sretna.. Ovo ide pod Božicno drvce. |
||
|
||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cestitke dobitnicima!
|
||
Jdot
Viden/a u gymu Joined: 24 Studeni 2006 Status: Offline Points: 171 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Gratz svima!
|
||
Iluvatar
Fit moderator Joined: 08 Veljaca 2009 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4357 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
cestitke svima
|
||
Muscle mass does not always equal strength. Strength is kindness and sensitivity. Strength is understanding that your power is both physical and emotional.
O osobnim treninzima kontakt na pm. |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala Zoki i hvala našim deckima koji su nam uputili ovako lijepe srdacne cestitke. Nadam se da ce se što više Fitovaca ukljuciti u stvaranje ovih stranica svojim postovima, prijedlozima i ostalim aktivnostima. Ovdje stvarno ima kvalitetnih "pisaca" koji znaju svoj posao i ne ustrucavaju se svoje znanje podijeliti s nama drugima. Zoki, bit ce stvarno Cindy pod bor + "vitaminski slatkiši" - pa di ceš bolji poklon! Hvala još jednom. |
||
Lega
Pali po spravama Joined: 06 Prosinac 2006 Location: Philippines Status: Offline Points: 1903 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bravo decki i Kate!
|
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala lipa! Nestrpljivo ocekujem tvoje tekstove Edited by Kate |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Samo mi? Pa di je zapelo ekipa... Hvala puno na nagradi i na cestitkama, mislim da ce ovaj carb poslužit kao super pokloncic nekom drugom ali nešto ce se i iskoristit Također, cestitke Davoru i mojoj Sisterici, vrijedni ste mi nema šta! |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Kate
Post Options
Thanks(0)
|
|
Vec jesam, al da ti i ovdje cestitam Sister. Bravo za sve tvoje postove koje s takvim guštom citam da ti ne mogu opisat. |
||
davor23
The Boss Joined: 12 Svibanj 2009 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 7174 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Hvala na poklonima Bas za Bozic
|
||
I believe whatever doesn't kill you, simply makes you ... stranger
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Drito tako. Merry Christmas, hohoho.
Ocito su ostali bili ljenguze... svi bi nagrade.. al voljeli bi kad bi samo ostavili ime i prezime.. U prijašnjim nagradnim je bilo borbe, sad je valjda takvo vrijeme.. oljenili malo.. ... Dobitnicima.. |
||
|
||
dalila
Fitness freak Joined: 15 Srpanj 2007 Location: Croatia Status: Offline Points: 4399 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja priznajem da sam se uljenila...ali sam se ipak ovdje uclanila prvenstveno da pišem onda kada ja to želim i ne zbog nagrada....;)))
cestitam svim dobinicima , naravno, i nadam se da cu ja uskoro imati više vremena za tipkanje tekstova ovdje....ali trenutno mi je raspored ludilo...;) Edited by dalila |
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
šteta, voljela bi kad bi se malo više ljudi ukljucilo! Ovako cemo nas troje još malo dobit zabranu igranja Nije toliko stvar u nagradama koliko u doprinosu kojeg svi dajemo ovoj stranici, što se više ljudi ukljuci, doprinos je veci. Nadam se da ljudi ne misle da nemaju što za reci pa se zato ne aktiviraju - come on, cim ste tu s nama sigurno imate što za podijeliti! Eto, pa koristim priliku da vas svih pozovem na akciju kad bude sljedeca nagradna igra - bit ce nam svima zabavnije tako |
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |