nova stara :) |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Author | |
ariel30 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 6 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Posted: 14 Kolovoz 2013 at 12:57 |
pozdrav :)
evo zbog nemogucnisti reaktiviranja starog profila, ne znam zašto, otvaram novi :) zahvaljujem vam na savjetima o prehrani i treninzima, izravnim i neizravnim, jer sam postigla sve što sam planirala, citajuci vaša iskustva. u nepunih 7 mjeseci tijelo mi se totalno promijenilo, od skinny fat do skinny fit :) ali na stranu dobar izgled, savršen osjecaj nakon vježbanja je nešto neprocijenjivo i ono kad jedva cekaš kad ceš na trening pa te prozivaju da si opsjednut ![]() nadam se ugodnom druženju i možda mom aktivnijem sudjelovanju na forumu ![]() ![]() |
|
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
|
|
![]() |
|
White_Insane ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Potkrijepi tvrdnje slikama ;)
Pozz pozz :D |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Pozdrav ... Bravo! Samo nastavi sa svime...drago nam je zbog napretka i svega što si postigao! :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
White_Insane ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Mislim da si se zajebao, garantiram da je žensko :) |
|
|
|
![]() |
|
mettasttaza ![]() The Boss ![]() ![]() Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Ariel nekako mi vuce na muško... a vidit cemo :D
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
![]() |
|
Tancho ![]() Mixa shakeove ![]() ![]() Joined: 17 Sijecanj 2012 Status: Offline Points: 523 |
Citiram " jer sam postigla sve što sam planirala"
Pretpostavljam po tome da je žensko,ali tko ce znati s obzirom šta svega ima po svijetu...hehe
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Mett je dobar, gleda nick, koga briga za -la ![]() Ariel, neka si se ti nama vratila i svaka cast na rezultatima
![]() |
|
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Pa tema se zove Nova Stara.....
Prije je bila Rak Sebastijan :D Edited by White_Insane - 14 Kolovoz 2013 at 15:40 |
|
|
|
![]() |
|
Gym_girl ![]() Fit moderator ![]() ![]() Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Pa šta ako se tako tema zove?
|
|
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
|
![]() |
|
Scarpetta ![]() Pali po spravama ![]() ![]() Joined: 02 Kolovoz 2012 Status: Offline Points: 1819 |
Bravo
![]() i dobro nam došla opet |
|
![]() |
|
Pa mislim da to govori da je žensko :)
|
|
|
|
![]() |
|
Mislila sam da misliš na moje pitanje o starom nicku, al ti misliš na mett-a...nema veze, sve ok ;)
|
|
|
![]() |
|
ariel30 ![]() Cita FAQ ![]() ![]() Joined: 14 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 6 |
![]() ![]() da uklonim dvojbe, žensko sam! još uvijek, ali ko zna na šta bi mogla sliciti ako pretjeram s utezima @Gym_girl, prijašnji nick mi je bio taurus29 ;) |
|
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
|
|
![]() |
|
Znao sam da si žensko!
|
|
Rodjen si s potencijalom
|
![]() |
|
![]() ja bih na primjer rekla da si ti žensko kad bih se orijentirala na nick. metastaza, imenica ženskog roda :) nego, macor nam se zove Ariel pa eto tako dobih novi nick :) |
|
|
|
![]() |
|
i hvala na dobrodošlici još jednom
![]() |
|
|
|
![]() |
Post Reply ![]() |
Page 12> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions ![]() You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |