nova stara :) |
Post Reply | Page <12 |
Author | |
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
Naša macka se zove Ariela ženska bijela :D tj zvala se :(
Uglavnom da dobro kažeš što je je :)
|
|
Rodjen si s potencijalom
Rodjen si s dobrotom i povjerenjem Rodjen si s idealima i snovima Rodjen si s velicinom Rodjen si s krilima Nije ti sudjeno da puziš, pa i nemoj Imaš krila Nauci ih rabiti i ..LETI! |
|
ariel30
Cita FAQ Joined: 14 Kolovoz 2013 Status: Offline Points: 6 |
Post Options
Thanks(0)
|
a jadna ovaj naš divljak je još macic, ima 3-4 mjeseca tek, narancast i prugast
a što se tice slika i napretka, mogu staviti jedino kolaž dijelova tijela jer u komadu ispadne kao da su mi noge 20 cm a ostatak metar ipo, nikako fino uhvatiti sve. najponosnija sam na ledja, listovi su mi katastrofa, iako su po mjerenju narasli 2 cm. nekako mi se to cini premalo u odnosu na to koliko ih forsiram. valjda genetika, svi smo tankolistaši |
|
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
|
|
White_Insane
Pali po spravama Joined: 07 Travanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 1065 |
Post Options
Thanks(0)
|
Listovi su jedni od dijelova na tijelu koji trebaju extra pažnju i stimulans da bi ga potakli na rast, cisto iz razloga što ga koristiš u svakodnevnom životu konstantno osim kada spavaš i ležiš.
Drago mi je da se rak sebastijan nasmijao :D |
|
Life is a journey full of adventures !!
|
|
Post Reply | Page <12 |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |