Nova teretana za mene |
Post Reply | Page <1234> |
Author | ||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Sigurno, onda kad ekipa misli da dize puno u cucnju , a radi ga na smith mašini i još se spusti ni do 90 stupnjevas guzicom mislim ........daj mu 3 x manju težinu sa slobodnim utegom i ass to the grass i taj ga nebu digo........kak sam reko, varanje i laganje samog sebe |
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
LiveStrong
|
||||
The Phoenix
Fitness freak Joined: 31 Svibanj 2010 Location: Zagreb Status: Offline Points: 4250 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Neznam za kicmu, al kod bencha najviše ramena strdaju, bench je dosta nemilosrdan prema njima, a do kud spušta ovisi o dužini ruku, neko s kratkim rukama može nisko, ali bitno je da mu laktovi ostanu pod 90, tj da mu se ne zarotiraju prema unutra, ond aje definitivno prenisko |
||||
Tica
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
a mislim sve sprave su opasne..ako se ne koriste dobro..ako se pretjera sa težinom..
tako da se svašta vidi po teretani.. |
||||
pazim da ne odletim..
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
|
||||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Pa eto gore clanak sam o tome stavila; ramena rikavaju |
||||
LiveStrong
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Sorry nisam ga još otvorio, bum procital sutra na jobu, trebal bi na spavanje, al sam se omuhaval pa si još uvijek kuham klopu za sutra
I da Tica, lijepo si to na sebi osjetila da nije isto cucanj na smith u i sa slobodnim utezima i da si olakšavaš ,tak da cure maknte se od Smitha |
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
škicnuo sam clanak i cini se dobar sa puno info, bum ga proucio sutra.....
Na njemu malo uži hvat da se ne opterecuje tolko rame i kak piše tamo, dodatno radit na stabilizaciji ramena , fleksibilnosti i nazovimo to rehabilitacijskim vježbama nekim, rame je grdo kad se sredi, ja sam svoja sredio na drugi nacin u sportu, ne u teretani tak da im sad dajem extremno visoku pozornost i pazim kod BP koji mi definitivno pati zbog tih ramena |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ne pizdite o bencu ako ga radite bilderski - stavljate više stresa na ramena i time je ajmo rec pogubniji za ramena, ako ga radite powerlifterski - manje je stresa za ramena i time povoljniji za ramena Slicno i sa bilderskim stražnjim cucnjem i pl stražnjim cucnjem što se tice koljena... |
||||
Tica
Cita FAQ Joined: 23 Lipanj 2010 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 82 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
ma tko pizdi?
sve smo riješili.. |
||||
pazim da ne odletim..
|
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Ja se šalim za bp jer je to jedino kaj ljudi rade u
teretani :) Osobno nemam problema s njim, ali nit ne trpam, nit forsam jer sam imao luksaciju ramena pa mi ispada u nekim polozajima i ako ga ne kontroliram š00% kod treninga, tak da nebi volio doslovno napravit giljotin press Nego nevjerovatno, neznam dal je to zbog tog sjebanog desnog ramena, al imam disbalans desne ruke, lijeva mi je veci triceps. na ocigled, biceps isto, a mislim da bi trebalo bit obratno, da je dešnjacima jaca desna ruka? Vjerovatno radi ozljede pa nesvjesno kompenziram i dajem više na lijevu, kaj ja znam.... Da ne kopam, dja reci tocnu razliku u bild i pl bencu? Znam da bi trebao uži hvat kaj se zdravlja ramena tice jel to ili nekaj drugo? Isto tak kakakv je bilderski, kakav pl cucanj?nisam znao da ima razlike jer se nisam interesirao oko powerliftinga nikad. Ja ga radim full dole, tj ATG i to je to... Edited by The Phoenix |
||||
ThornOfFaith
Fitness freak Joined: 26 Prosinac 2008 Location: Croatia/Hrvatska Status: Offline Points: 4875 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
vrlo vjerojatno
bilderima je cilj kod benca podici težinu iskljucivo prsima i nešto malo ramenima, triceps dakako, no primarna su prsa. Kod pl benca dižeš cijelim tijelom, koristiš leg drive, praviš luk u leđima, napinješ trapez, trbuh, podlakticu, hvat ne mora nužno biti uži, ovisi o tebi koji ti odgovara više. Dižeš i latovima i tricepsom i prsima, laktovi uvuceni unutra, ne van.
kod bilderskog koljena prelaze razinu stopala, kod pl-ne jer su potkoljenice maltene fiksne cijelo vrijeme. kod bilderskog kreceš prema dolje iz kvadova, kod pl cucnja iz kukova. bilderski zahtjeva uži stav, pl širi stav nogu itd itd valjda je sad jasnije |
||||
The Phoenix
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Je thnx.
Onda radim bilderski bp i pl cucanj |
||||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
tica, odlicni treneri kažeš, znaci zaista ti pomognu oko programa etc? btw, ajd ako ti se da napiši kolko x ideš i kolko to placaš. to mi je dosta blizu, ne kao sadašnja, ali taj hod mi je dodatni kardio
|
||||
Tica
Post Options
Thanks(0)
|
|||
Anastasia..da..dobri su..ima jedan trener nezainteresirani..ali ostalih troje su super..oni su i sastavili neki program za rekreativce..nisam ga još ni pogledala..ali sam išla sa ovom trenericom od sprave do sprave i sve ti objasne i pokažu..kao i vježbe samo sa utezima..ali njih sam dosta i znala..
možeš doci isprobati teretanu..besplatno ti je tjedan dana..pa ceš vidjeti sve..cijene, trenere i sl. Edited by Tica |
||||
pazim da ne odletim..
|
||||
AnastasiaB
Pali po spravama Joined: 01 Lipanj 2010 Status: Offline Points: 1209 |
Post Options
Thanks(0)
|
|||
budem, cula sam. hvala na info
|
||||
Post Reply | Page <1234> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |