Nova verzija foruma |
Post Reply | Page <123> |
Author | ||
bebolina
Mixa shakeove Joined: 11 Listopad 2011 Status: Offline Points: 607 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja bi stavila malo boje.......treba mu "punoce" i topline, ova bjelina mi je ........ali s obzirom na ono spamanje .... oci ce se priviknut...
|
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Kaj s temama koje još fale? Ce se pojavit?
|
||
LiveStrong
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Pa i je nedovršen, radi se na dizajnu, dignuli smo novu verziju foruma cim prije jer je stara verzija imala problema s PM-ovima i spamom. Uskoro cemo staviti dizajn i naše fitness.com.hr boje koje smo imali - narancasta, bijela, crvena i to..
|
||
Fitness oprema i dodaci prehrani na : Fitness.com.hr WebShop-u - Proteini
|
||
Zoki
Fit moderator Joined: 19 Studeni 2006 Location: Croatia Status: Offline Points: 5840 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Stižu boje, bez brige!
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Koje konkretno teme? Ako zapaziš da nešto nedostaje, slobodno ovdje napiši.
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Imate mogucnost sugerirati boje i sl. oko dizajna - napišite svoje prijedloge pa cemo danas ili sutra napraviti odabir najboljih, a mi cemo onda u sljedecih 5 dana napraviti redizajn (staviti boje i ostalo).
|
||
|
||
Gym_girl
Fit moderator Joined: 29 Lipanj 2009 Location: RI Status: Offline Points: 9271 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Boje više manje, samo bi bilo dobro da se ovaj potpis dolje malo bolje odvoji od teksta....da se ne spaja sve ovako kao sad.
|
||
"To lead the orchestra, you have to turn your back on the crowd."
Nutricionist & Fitness instruktor PN Certified Coach e-mail: [email protected] www.instagram.com/me_better365/ |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ja zoki i dalje nevidin te zahvale,a nezbab jeli do mobitela kad sve istalo funkcionira
Za android slavinka pribaj dolphin browser ja taj koristin najcešce i ok je |
||
zmaj
Fitness freak Joined: 19 Ožujak 2009 Location: Trogir Status: Offline Points: 3429 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Meni gore desno ima samo quote i reply
Edit: tako je u mobilnoj verziji toga zoki nema u classic verzihi ima Edited by zmaj - 19 Ožujak 2013 at 12:30 |
||
zika
Fitness freak Joined: 16 Lipanj 2010 Location: Jamaica Status: Offline Points: 3015 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Nedostajale su one u natjecanju, sad su gore, tnx! |
||
LiveStrong
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Moguce je da su ogranicili zahvale odnosno "thanks" samo dok se gleda preko kompa, dok kod mobilne verzije ima samo ono osnovno.
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Trenutno jedna crta odvaja tekst od potpisa. Vidjeti cemo jos oko toga.
|
||
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ok, odlicno!
|
||
|
||
zmaj
Post Options
Thanks(0)
|
|
Ma može se i na mobitelu vidit kad se upali ta classic iliti desktop verzija, tako da malo bezveze da nema na mobilnoj verziji kad se opet može vidit na mobitelu ali na drugi nepregledniji nacin
|
||
Zoki
Post Options
Thanks(0)
|
|
Mobile verzija dolazi po defaultu uz forum tako da na to nemamo utjecaj.
|
||
|
||
mettasttaza
The Boss Joined: 16 Veljaca 2013 Location: Osijek Status: Offline Points: 5136 |
Post Options
Thanks(0)
|
|
Bilo kakva boja...samo da ne bude ova bjelina ...ubija :D oce to skoro? :P
|
||
Post Reply | Page <123> |
Tweet |
Forum Jump | Forum Permissions You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot create polls in this forum You cannot vote in polls in this forum |